VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAKKELİ UTANMAZ...

17 Temmuz 2014

Utanmazlığın bu kadarı da olur mu dedirten bir haber. Bolu ve Bartın ve Zonguldak’ta akaryakıt ...

Utanmazlığın bu kadarı da olur mu dedirten bir haber. Bolu ve Bartın ve Zonguldak’ta akaryakıt istasyonlarından maskeyle silahlı soygun yaptıkları iddia edilen üç sanıktan Mustafa Ö., cezaevi aracından başında takke, elinde Kur’an ile indi.

 Zonguldak, Bolu ve Bartın’da beş ayrı akaryakıt istasyonunda maskeyle silahlı soygun yaptıkları iddiasıyla tutuklanan Mustafa Ö., Gökhan D. ve Aykut S., Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı.

TAKKEYİ SALONDA ÇIKARDI

 Sanıklardan Mustafa Ö.’nün ise cezaevi aracından başında takke, elinde Kur’an ile inmesi dikkat çekti. Mustafa Ö., duruşma sırasında ise başındaki takkeyi çıkardı. Ankara 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Gökhan D. ise duruşmaya SEGBİS Sistemi üzerinden katıldı. Haklarında “Nitelikli Yağma”, “Silahla Tehdit”, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlarından yargılanmasına devam edilen üç sanığın tutuklu olduğu duruşma 21 Ekim 2014 tarihine ertelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

3 yorum yapılmış
  • deniz gülgün
    17 Temmuz 2014 • 11:00
    ulan adam daha önce günah işlediği gibi.mübarek ramazan ayında imana gelip tevbe etmiş olabilir.mübarek ayı kuran okuyarak değerlendiriyor olabilir.takkeye mi takıldın haberi yapan şrefsiz.
  • yuksel14
    17 Temmuz 2014 • 11:00
    ne olacak yani pişman olmuştur.af dilenir..ramazan da imana gelmiştir...sizene kuranından-tekkesinden..hırşızlık başka-iman başka--yokmu sanki ibadet edipte büyük soygun yapan.bunlar cebren yapmış.öbürküler gizli.saklı yapıyor ne farkedecek...
  • durusu
    19 Temmuz 2014 • 11:00
    Bunlar imana gelmez insanları aldatma kendine acindirmak duygusallık yaratmak bunlara veriyorlar2-3 yıl yatıp çıkıp aynı işi yapiyorlar adam kurmaz Kuranla hakimi savcıyı etkilemek istemiş.bunlar çalışmazlar çalarlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.