VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARESİZ KADIN İNTİHARA KALKIŞTI

17 Temmuz 2014

Bolu’da gece saatlerinde sıcak saatler yaşandı. 3 yıldır birlikte yaşadığı imam nikahlı eşiyle tartışan kadın ...

Bolu’da gece saatlerinde sıcak saatler yaşandı. 3 yıldır birlikte yaşadığı imam nikahlı eşiyle tartışan kadın evinin balkonuna çıkarak bıçakla bileklerini kesti. Polis, itfaiye ve 112 ekipleri balkonda ağlayan kadını ikna edebilmek için uzun süre uğraş verdi.23 yaşındaki kadın, "Evime bir perde bile alamıyorum" diye ağladı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 23:30’da İzzet Baysal Caddesi Büyük Kökez mevkiinde bir apartmanın 3. katında meydana geldi. 3 yıldır imam nikahlı eşi Cantürk Öktem ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Nazile Sağır bir süreden bu yana sürekli olarak eşiyle tartışıyordu. İddiaya göre, ilaçlarla tedavi gören Nazile Sağır evde yalnız olduğu esnada balkona çıkarak bağırmaya başladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında, “Kurtarın beni bıktım artık” diyerek gözyaşlarına boğulan kadın elindeki bıçakla bileklerinin kesmeye başladı. Bıçağı boğazına dayayan ve intihar edeceğini söyleyen kadını apartman sakinleri ile yoldan geçen vatandaşlar ikna edemediler.

VALİ'NİN GELMESİNİ İSTEDİ

Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri hava yastığı açtılar. Polis ekipleri balkonda ağlayan kadını ikna edebilmek için uzun süre uğraş verdi. Nazile Sağır, “Bolu Valisi’nin buraya gelmesini istiyorum. Bana yardım etsin” dedi. Kadın ısrarcı olunca Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir şube müdürü kendisinin valilikten geldiğini söyleyerek yanına çıkmak istedi. İtfaiyenin merdiveni ile balkona çıkan şube müdürü ve 2 itfaiye görevlisi kadınla konuştular ancak elinde bıçakla bekleyen kadın ikna edilemedi.   

BALKONDAN İÇERİYE KAÇTI

Nazile Sağır balkondan içeriye kaçtı. 3 kişi bir anda balkondan içeriye girdi. Evin içi de kısa süren konuşma sonrasında kadının elindeki bıçak alındı. İtfaiye erinin kucağında ambulansa getirilen kadın yarı baygın halde tedavi altına alındı. İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Nazile Sağır'ın bir süreden bu yana ilaçla tedavi gördüğü belirtildi.

İMAM NİKAHLI EŞİ ŞAŞKIN GÖZLERLE İZLEDİ.

Nazile Sağır’ın bir kahvehanede çalışan imam nikahlı eşi Cantürk Öktem (Üst resimdeki) ise yaşananları şaşkın bakışlar altında izledi. Bir ara fenalaşan adama 112 ekipleri müdahale etti. İmam nikahlı eşi ambulansa bindirildiğinde yanına giden Öktem eşine moral vermeye çalıştı. Gazetecilerin, "Eşinizi dövüyormuydunuz" sorusuna, "Kesinlikle hayır" diye yanıt verdi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı

2 yorum yapılmış
  • gurdalgencc
    16 Temmuz 2014 • 11:00
    Ey devletimiz disaridan gelen suriyelilere yardim edecegine birazda kendi halkina bak.olayi gordum kadin bir perde bile alamiyorum diye bagiriyordu .senin yardim ettigin suriyeliler luks magazalardan cikmiyor .kendi vatandaslarinda musluman.
  • melungeon14
    16 Temmuz 2014 • 11:00
    nasıl alamaz ya bankalar yoldan geçene kıredi veriyor..3 cocuk yap budamı olmadı akp nin önüne git yat...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.