VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ...

16 Temmuz 2014

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ana arter ve tüm kavşaklarda, çiçeklerle modern motif ...

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ana arter ve tüm kavşaklarda, çiçeklerle modern motif ve desenler yaparak, Bolu’ya özel bir görünüm kazandırıyor. Staj yapan öğrencilerin tasarladığı motif ve desenleri geliştirerek muhtelif göbek, kavşak, refüj ve parklarda uygulama çalışması yapılıyor.

Yaz aylarının gelmesi ile mevsimlik çiçek dikimine yönelik çalışmalarını hızlandıran Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Temmuz ayı sonuna kadar 260 bin adet yazlık çiçeği toprakla buluşturmayı hedefliyor. Yazlık çiçek dikim çalışmalarına başlayan Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ana arter ve tüm kavşaklarda, çiçeklerle modern motif ve desenler yaparak, Bolu’ya özel bir görünüm kazandırıyor.

“HER BÖLGEDE FARKLI DESEN YAPIYORUZ”

Park ve Bahçeler Müdürü Cem Altanlar önceden çapalanıp temizlenen toprak alanlara ilk etapta 60 bin adet çiçek dikimi yaptıklarını belirterek hava şartlarına bağlı olarak göbek, kavşak, refüj ve parklara 200 bin adet daha begonya, kadife, ateş ve horoz ibiği gibi çiçeklerle donatacaklarını söyledi. Altanlar, “Staj yapan öğrencilerin tasarladığı motif ve desenleri geliştirerek muhtelif göbek, kavşak, refüj ve parklarda uygulama çalışması yapıyoruz. Kent Meydanı’nda simetrik ve dalgalı motifler kullandık. Her bölgede farklı bir desen üzerine çalışıyoruz. Kalıcı Konutlar yolu üzerinde bulunan köprülü kavşakta kelebek motifini çiçeklerle süsledik. Önümüzdeki günlerde belediyenin logosunu ve farklı desenleri çiçeklerle şehrin farklı noktalarına işleyeceğiz. Hedefimiz Bolu’da farklılık oluşturmak” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • dede
    17 Temmuz 2014 • 11:00
    yapın yapın kenarları bk götürsün merkezi süsleyin siz alaaddin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.