VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN GURUR PROJESİ HAYATA GEÇTİ

15 Temmuz 2014

Bolu Belediyesi'nin Kültür Park, Yer Altı Katlı Otoparkı ve yaya tüneli projesi içerisinde yer alan Kültür ...

Bolu Belediyesi'nin Kültür Park, Yer Altı Katlı Otoparkı ve yaya tüneli projesi içerisinde yer alan Kültür Park AVM’de her şey tek adreste birleşiyor. Kültür Park AVM ticari hareketliliği Yukarı Çarşıya taşıyarak Bolu’nun yeni cazibe merkezlerinden biri olacak. Açılan tünelle vatandaşlar Belediye Meydanı'ndan pazar yerine 30 saniyede geçebiliyor. Belediye Başkanı Yılmaz, “Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz” dedi.

Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin örnek çevre projelerinden birisi olarak da gösterilen Kültür Park, Yer Altı Katlı Otoparkı ve yaya tüneli projesi içerisinde yer alan alışveriş merkezi önümüzdeki günlerde faaliyete geçmeye hazırlanıyor. İsmet Paşa Caddesi’nin çift yönlü trafiğe açılmasından sonra Kültür Park AVM Bolu’nun yeni cazibe merkezlerinden biri olacak. Kültür Park AVM’de toplam 30 dükkân bulunuyor. Bolu Belediyesi arkasından yaya tüneline girişte 17, üst katta ise 13 modern dükkân faaliyet gösterecek, Bolulular için Kültür Park muhteşem bir yaşam alanı olacak.

HEM YAŞAM ALANI HEM AVM

Daha önce tek yönlü araç trafiğine açık olarak kullanılan İsmetpaşa ve Fevzipaşa Caddeleri Bolu Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek çift yönlü araç trafiğine açıldı. Kültür Park’a ve Kültür Park AVM’ye araçları ile gezmeye gelen vatandaşlar Katlı Otoparka aracını çekerek Kültür Park’ta ailesi ile nefes alıp Yukarı Çarşı’ya ticari hareketlilik katacak Kültür Park AVM’den de alışveriş etme imkânına sahip olacak.

“HİZMET ÜRETMEK BİZİM GÖREVİMİZ”

Kültür Park’ta incelemelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Biz Bolu’da atıl vaziyete bulunan tüm parklarımızı Bolululara kazandırdık. Atatürk Orman Parkı, Karaçayır Parkı, Kent Meydanı akşamları hınca hınç vatandaşlarla dolu artık Bolulular evde durmuyor. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz” dedi.

“MÜTHİŞ BİR EKİP ÇALIŞMASI İLE BOLU’DA ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK”

Kültür Park ve Yer Altı Katlı Otopark projesi ile birlikte Bolu’da otopark sorunun önemli ölçüde azaldığına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Kentin gerek şehirlerarası geçiş güzergâhında yer alması, gerekse hızlı nüfus artışı ile araç sayısının artması ile ortaya çıkan otopark problemi, artık Bolu’da sorun olmaktan çıktı. Bin araçlık dev otopark ile vatandaşlar bundan böyle, 'Aracımı nereye park edeceğim?' ve 'Park ettiğim yer güvenli mi?' soruları ile meşgul olmuyor. Ücretsiz olarak hizmet veren Kültür Park katlı otoparkına aracını park eden vatandaşlar şehir merkezinde işlerini kolaylıkla yapma imkânına da sahip oldu” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • fuat bayramoğlu
    14 Temmuz 2014 • 11:00
    Gerçekten çok büyük bir hizmet ortaya çıktı. Kazanan Bolumuz oldu. Sayın Başkana ve ekibine , Bolu halkına dua ve teşekkür ederiz. Sağolun Varolun
  • ebru
    15 Temmuz 2014 • 11:00
    adam yapıyoo yaa bıde begenmezler baskanımızıı ucretsız bıde daha ne ıstıoyosunuz boluu :D
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.