VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOK UMUTLU KONUŞAN YOK...

13 Temmuz 2014

Boluspor yni sezon öncesinde eski başkanlar gidişatı değerlendirdi. İşte Abdullah Abat, Emin Semercioğlu ve Mehmet ...

Boluspor yni sezon öncesinde eski başkanlar gidişatı değerlendirdi. İşte Abdullah Abat, Emin Semercioğlu ve Mehmet İnceayan’ın görüşleri

ABDULLAH ABAT…

 "ÖNCEDEN FUTBOLCULAR BOLUSPOR'DA KALMAK İÇİN CAN ATARDI. ŞİMDİ KAÇMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Boluspor'a genç yaşında başkanlık yapan ve her kesimin sevgi ve saygısını kazanan eski başkanlardan Abdullah Abat,”Transfer sezonu Eylül'de kapanıyor. Yani süre var. Fakat yeni transferlerin kampa katılmış olması önemli. Yani yeni transferlerin kamp yemesi lazım. Bu yönetimin ve teknik ekibin taktiridir. Fakat benim bu sene dikkatimi çeken en önemli konu şu. Önceden futbolcular Boluspor'da kalmak için can atardı. Şimdi kaçmaya çalışıyorlar. Bu çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Futbolcu kaybedebilirsiniz ama itibar kaybetmemek lazım” dedi.

MEHMET İNCEAYAN;

"ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇMEDEN SAVAŞ ABAK'IN YÖNETİMDE Kİ YANLIŞ ADAMLARI TEMİZLEMESİ LAZIM"

Boluspor'un Savaş Abak'tan önce ki başkanı Mehmet İnceayan ise, “Yönetimde yanlış yapan bir 2 adam var. Bunların tavrından dolayı futbolcular Boluspor'da kalmak istemiyor. Bu arkadaşların üslup yanlışlığı hitap yanlışlığı var. Futbolcuların ruhunu anlamak lazım. Benim gördüğüm başkanı yanlış yönlendirenler var. Onların bir an önce yönetimden temizlenmesi lazım. Transferde geç kalınma yok. Transfer yapılır. Önemli olan yönetimin içinde ki yanlış isimlerin temizlenmesi. Şu an Boluspora ne kadar üzülüyorsam Savaş Abak'a da o kadar üzülüyorum. Atı alan Üsküdar'ı geçmeden başkanın yönetimde ki yanlış adamları temizlemesi lazım" şeklinde konuştu.

EMİN SEMERCİOĞLU;

"BOLUSPOR'U SEVİYORSAK BOLUSPOR'A ZARAR VERECEK KONUŞMALARDAN UZAK DURMAK LAZIM"

Eski başkanlardan Emin Semercioğlu ise yaptığı açıklama da aceleci olmamak gerektiğini dile getirerek, "Transfer politikası herkesin farklıdır. Eylül'e kadar futbolcu alınabilir. Geçen sene takım düşme tehlikesi yaşadı. Transferleri de eski yönetim yapmıştı. Bu sene yönetim ilk kez kendileri transfer yapıyorlar. Transferde acele etmeye gerek yok telaşeye gerek yok. Sabırla beklemek lazım. Boluspor'u seviyorsak zarar verecek konuşmalardan uzak durmak lazım" dedi.

www.bolugazetesi.com.tr

3 yorum yapılmış
  • yusuf dogan
    12 Temmuz 2014 • 11:00
    ne hakla konusuyosunuz sız ne verdınız bu takıma helekı ınceayann susun vede kesın sesınızı bekleyın sız degılmısınız bu takımı bu hale getırenn allahınızdan bulun
  • berber
    13 Temmuz 2014 • 11:00
    İnceayan senin boluspor için değil konuşmak nefesin bile zarar
  • ergün çiftci
    13 Temmuz 2014 • 11:00
    SAYIN İNCEAYAN KONUŞTUNUZ MADEM İSİMLERİ DE VERİN MADEN BİR FAYDA SAĞLIYCANIZ TAM OLSUN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.