VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKAN BOLUSPOR KAMPINA KATILMADI

12 Temmuz 2014

Hafta içinde alacakları yüzünden Boluspor’u mahkemeye vereceği yönünde haberler çıkan ancak o haberler kulüp tarafından ...

Hafta içinde alacakları yüzünden Boluspor’u mahkemeye vereceği yönünde haberler çıkan ancak o haberler kulüp tarafından yalanlanan defans oyuncusu Hakan Arslan olayında şok bir gelişme yaşandı. Hakan takımın kamptaki ilk gününe katılmadı. Genç oyuncunun Şanlıurfaspor veya 3 Süper Lig ekibinden birine gideceği ifade edildi.

Boluspor'da geçen sezonun istikrarlı oyuncuları arasında yer alan ve geçtiğimiz sezonlarda  iyi bir performans ortaya koyan defans oyuncusu Hakan Arslan Boluspor kampına katılmadı. Tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ifade edildi. Tecrübeli sol beki önce Konyaspor'a satmak isteyen yönetim yüksek bonservis bedeli isteyince bu transfer gerçekleşmemişti. Hakan'ı süper ligden 3 ekibini yanı sıra Şanlıurfaspor'un da istediği belirtildi. 

YÖNETİM BÖYLE DEMİŞTİ

Boluspor yönetimi hafta içinde yaptığı açıklamada, “Adı geçen oyuncumuzun kulübümüze karşı herhangi bir dava açması söz konusu değildir. Kulübümüz transfer komitesi ile oyuncu ve menajeri arasında karşılıklı diyalog süreci yaşanmaktadır. Bu nedenle böyle bir süreç yaşanırken oyuncumuzun dava yoluna gitmesi gibi bir durum mümkün değildir. Kaldı ki oyuncumuz 12.07.2014 tarihinde başlayacak olan sezon öncesi hazırlık kampına da davet edilmiş bulunmaktadır. Oyuncumuz da sözleşmesi devam ettiği için bu kampa katılacaktır” ifadelerine yer verilmişti.

3 yorum yapılmış
  • Giyasettin Kalkanbaş
    11 Temmuz 2014 • 11:00
    I.ne basın bunu da yazın diyen çapsızlar bunu da siz yalanlayın. Hey yavrum hey... Bolusporun düştüğü hale bak sözleşmeli futbolcusu bile izleniyor artık. Aslanın kömürcü bu takımı da yakarsın artık.
  • yuksel14
    11 Temmuz 2014 • 11:00
    olacağı buydu...yönetim bütün iyi topcuları kaçırdı..adem-dimitrov-zılatkov-alp-gibi oyuncuları kaçırdı.bu yetmezmiş gibi bir kaçtane elde kalan sözleşmeli olanları hakan gibi oyuncuları bile kaçırıyor..bu işte bir iş var zaten son paralarını alamamışlar düşük fiyat teklif ediyorlarmış...clup cok borçtaymış hiç bir oyuncu yanaşmıyormuş.hocayla zaten ilk yanlışımız başladı..hoca alt yapıdan 2-3 liglerden oyuncu arıyormuş...inşallah bu seneyide düşmeden atlatırız..başkan ve yönetim zeson 2.3 haftası değişmeli..ah..çarıkcı kuru b..larını bile arıyoruz.en fazla 7 olduk varken başarılıydık..zaten ondan başkasıda yapamaz.ya o ya abdullah abat tekrar gelmeli-smercide olabilir beçikoğlu yanaşmıyor..en azından bunlardan iyi olur...
  • taraftar14
    12 Temmuz 2014 • 11:00
    Yüksel 14 takım borç batagındaysa bir düşün bakalım bu takımı kim borç batağına düşürdü? Para varken takımı futboldan anlamayan başkanlara emanet edersen sonra böyle ortada kalırsın. Takım hala semercioğlu zamanından kalan borçları ödemeye çalışıyor. O değilmiydi oliveira takımdan lig bitmeden gittiğinde gitmeseydi para teklif etcektik diyen? biraz aklı selim yorumlar yapıp yönetimi destekleyelim en azından şu 1 2 seneyi düşmeden geçirirsek yine güçlü bir kadro kurarız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.