VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"NE İSTİFASI KARDEŞİM KOVDULAR BENİ"

10 Temmuz 2014

35 seneye yakın zamandır Boluspor kulübüne malzemeci olarak hizmet eden ancak geçtiğimiz gün işinden kovulan ...

35 seneye yakın zamandır Boluspor kulübüne malzemeci olarak hizmet eden ancak geçtiğimiz gün işinden kovulan Hayrettin Keskin Şampiyon Gazetesi’nden Oğuz Akyüz’e konuştu. İstifa ettiği şeklindeki haberlere tepki gösteren Keskin, “Ne istifası kardeşim. Resmen kovuldum. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama tamamen yalandır” dedi.

Boluspor’da son zamanların en karışık dönemi yaşanırken, geçtiğimiz günlerde kamuoyunun Şampiyon Gazetesi’nden öğrendiği malzemeci Hayrettin Keskin’in işten atılması toplumun her kesimi tarafından tepkiyle karşılandı. Dün gece kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili kısa ve bir o kadar gerçeği yansıtmayan bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Kulübümüze yıllarca emek vermiş Hayrettin Keskin tamamen kendi isteği ile görevinden ayrılmıştır” ifadelerine yer verildi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Boluspor kulübünün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada “Hayrettin Keskin tamamen kendi isteği ile görevinden ayrılmıştır” açıklaması ile basında çıkan kovulma iddialarını yalanladı. Bunun üzerine Boluspor’a yıllarını vermiş Hayrettin Keskin’e işin gerçeğinin ne olduğu sormak için ulaştık. Olayı tüm çıplaklığı ile anlatan emektar işçi kendi istifa etmediğini, Boluspor yönetim kurulunun aldığı kararla kulüp’teki işinin son verildiğini söyledi. 

“İSTİFA ETMEDİM, BENİ KOVDULAR”

Bolu Şampiyon Gazetesi Muhabiri Oğuz Akyüz’ün telefonla ulaştığı Hayrettin Keskin yaşadıklarını şöyle anlattı;

“Perşembe günü her zaman ki gibi işlerimi yapmak için kulübe gitmiştim. İşlerimi haletlikten sonra kulüp müdürü Teoman beyi gördüm. Teoman beye “Primler veya alacaklar geçen seneki gibi olacaksa önceden öğrenelim, ona göre hareket edeceğim” dedim. Bu söylediklerime Teoman Beyin cevabı, ‘Bu işlerle ben ilgilenmiyorum, yönetim kuruluna söyleyip sana haber verelim’ dedi. Daha sonra Cumartesi günü kulübe çağrıldım. Kulüp menajeri Arhan Akgün, ‘Kulüple olan bütün ilişkin kesildi. Bu karar yönetim kurulunun kararı ben sadece bildirmekle yükümlüyüm” dedi. Ben bu söylemlerden sonra tesislerden ayrıldım. İstifa ettiğim şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.