VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2 SEZONDA 13 MAÇ...

10 Temmuz 2014

Boluspor'da transferin detayları belli olmaya başladı. Köroğlu Tv'de spor programına katılan Boluspor Başkanı Savaş Abak ...

Boluspor'da transferin detayları belli olmaya başladı. Köroğlu Tv'de spor programına katılan Boluspor Başkanı Savaş Abak "çok iyi stoperler aldık" dediği oyuncuların, Akhisar Belediyespor'dan Serkan Yalçın ve Balıkesirspor'dan Rıza Efendioğlu olduğu iddia edildi. Serkan Yalçın son iki sezonda sadece 13 maç oynayabildi. Rıza'nın performansı ise Serkan'a göre çok iyi..

 Transfer çalışmasını gizliden gizliye sürdüren Boluspor'da detaylar belli olmaya başladı. Boluspor Başkanı Savaş Abak'ın Köroğlu Tv'de yaptığı açıklamada "Çok iyi stoperler aldık. Bu isimleri 1-2 gün içinde açıklayacağız." açıklaması kamuoyunda heyecan yarattı. İstihbarat ekibimizin edindiği bilgiye göre bu isimlerin Akhisar Belediyespor forması giyen Serkan Yalçın ve Balıkesirspor forması giyen Rıza Efendioğlu olduğu iddia edildi. Transferin bir kaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Serkan Yalçın...

 2009-2010 sezonundan bu yana Akhisar Belediyespor formasını giyiyor. Bu kulüpte son iki yılda sadece 13 maçta görev aldı. Akhisar Belediyespor resmi internet sitesinden oyuncunun bilgilerinin kaldırılası bu transferin çok önceden bittiğine işaret edildi.

 Rıza Efendioğlu...

2011-2012 sezonundan bu yana Balıkesirspor formasını giymekte. Son 3 sezonda Balıkesirspor forması ile 88 lig maçında görev alan tecrübeli stoper bu maçlarda 3 gol atmayı başardı. Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’un Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Rıza Efendioğlu’nun Balıkesirspor ile olan sözleşme 23 Haziran 2014 sona erdi. Serbest olan oyuncunun Boluspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.