VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA VEFAYI DA KAYBETTİK...

9 Temmuz 2014

Sezon başlamadan istifalarla çalkalanan Boluspor'da beklenmeyen bir olay daha yaşandı. Uzun yıllardır kırmızı beyazlı takımda ...

Sezon başlamadan istifalarla çalkalanan Boluspor'da beklenmeyen bir olay daha yaşandı. Uzun yıllardır kırmızı beyazlı takımda malzemecilik yapan Hayrettin Keskin ile kulübün ilişkisi kesildi. İstifanın arkasında bir anda kulübün Genel Müdürü yapılan ve bir yöneticinin eniştesi olduğu belirtilen askeriyeden ayrılma Teoman isimli şahsın olduğu ifade edildi. 

Haber: OĞUZ AKYÜZ

Daha önce personel çıkarımı olan Boluspor'da yaşanan bu olay herkesi hayrete düşürdü. Kırmızı beyazlı takımda uzun yıllardır malzemecilik yapan Hayrettin Keskin yeni sezon malzeme alımı nedeniyle kulüp personelleriyle anlaşamayınca istifa etti. Gelecek sezonun malzemelerini İstanbul’dan temin eden kulüp müdürü Teoman bey ile tartıştığı öğrenilen Hayrettin Keskin istifa ettiğini yönetim kuruluna bildirdi. İstihbarat ekibimizin edindiği bilgilere göre, yöneticiler tarafından kulübe çağrılan emektar malzemeci kulüple tüm bağlantısı kesildi. Daha önceki dönemlerde verdiği emekler tarafından sürekli takdir edilen Hayrettin Keskin'in böyle bir tavırla karşılaşması şaşkınlıkla karşılandı.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    8 Temmuz 2014 • 11:00
    ne biçim iştir..sen tut neyi nedir belli olmayan adamı clup müdürü yap.ve yine önüne geleni sorumlu yap..kafalarına göre yılların emektarını harcat..ya ne biçim yöneticisiniz-başkansınız ya.insan zevkle clupte çalışmak ister ama gelen kişi kafasına göre baybay derse hiç yanaşıp cluplerde işe girmemeli..unutmayın clup sizin değil.bolu taraftarının siz usulünce yönetmelisiniz..son kanun cok iyi oldu yönetim maddi ve iyi yönetemiyorsa para ve habis cezası olacak....
  • dede
    8 Temmuz 2014 • 11:00
    adam kendisi istifa etmiş naapıcaklardı?yalvaracaklarmıydı lütfen malzemeci işi birakma devam et yoksa biz naaparız diye.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.