VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR İSTİFALARIN ÖNÜNE GEÇİLEMİYOR

8 Temmuz 2014

Boluspor Mali As Başkanı Okan Yıldırım yönetim kurulundan istifa etti.  2014-2015 futbol sezonu öncesi enteresan bir ...

Boluspor Mali As Başkanı Okan Yıldırım yönetim kurulundan istifa etti.  2014-2015 futbol sezonu öncesi enteresan bir şekilde kabuğuna çekilen Boluspor'da, Mali As Başkan Okan Yıldırım'ın istifa etmesi gündeme bomba gibi düştü.

PTT 1'inci Ligde yer alan takımlar sezonu açarken, 50'inci yılda şampiyonluk hedefi koyan Boluspor'da şimdiye kadar yaprak kıpırdamaması dikkatlerden kaçmıyor. Mali sıkıntılarla boğuştuğu için futbolcu transfer edemeyen, transfer görüşmesine gelen futbolculara tavan fiyat olarak 250 Bin TL ücret önerdiği için tercih edilmeyen kulüp konumuna gelen Boluspor'da, Mali As Başkan Okan Yıldırım'ın istifası ise şok etkisi yarattı.

TEPKİ SAVAŞ ABAK VE BİR KAÇ KİŞİYE

Okan Yıldırım'ın bir süre önce istifa ettiği öğrenilirken, yöneticilerin bu konuyu basına sızdırmamak için çaba harcadığı konuşuluyor. Okan Yıldırım'ın kulüp içerisinde yaşanan bazı olaylar karşısında tavır koyarak istifa ettiği öğrenildi. Bazı yöneticilerin ise Savaş Abak ve bir kaç yöneticinin karar alarak uyguladıkları olaylara tepki gösterdikleri ve istifa etmeye hazırlandıkları konuşuluyor.

Okan Yıldırım'ın istifa etmesinin ardından kulübün internet sitesinde yer alan fotoğrafının ışık hızıyla kaldırılması da dikkat çekti.

2 yorum yapılmış
  • tarafsız
    7 Temmuz 2014 • 11:00
    ismail duru teoman arhan bu kulübe yeter telaşa kapılmaya gerek yok hatta herşeyi bilen adam ismail duru tek başına yeter
  • ulubey
    7 Temmuz 2014 • 11:00
    250bine siz daha çok ararsınız topçu..İİleri aldılar çürükler size kaldı bile bu sene ligde zor gibi..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.