VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR GURBETÇİ OYUNCU İÇİN SAVAŞIYOR

7 Temmuz 2014

Wacker Burghausen takımında forma giyen ofans futbolcusuna, Süper Lig ve PTT Ligi takımlarından teklif yağıyor.

Wacker Burghausen takımında forma giyen ofans futbolcusuna, Süper Lig ve PTT Ligi takımlarından teklif yağıyor. Adı Mersin İdman Yurdu, Çaykur Rizespor ile anılan Ahmet, PTT 1. Lig takımlarından da Kayserispor, Boluspor ve Karşıyaka takımlarının kıskacında.

Almanya'nın köklü kulüplerinden Stutgart Kickers'ta yetişen ve sonrasında Nuremberg, Heidenheim,Eintracht Trier ve son olarak da Wacker Burghausen takımlarında forma giyen 25 yaşındaki Ahmet Kulabas, Türkiye'ye gelecek. Ancak şu ana kadar hangi takıma imza atacağı muamma..

Kariyerinde attığı 97 gol ile takımların iştahını kabartan Ahmet, hem forvet, hem de forvet arkası mevkiinde oynuyor. Ahmet'in menajeri Halil Köktaş, "Ahmet için gelen ciddi teklifler var. Aslında önceliğimiz Süper Lig. Ancak bu gerçekleşmez ise PTT 1.Lig takımlarından en ciddi teklife olumlu cevap vereceğiz. Ahmet, artık Türkiye'de forma giymek ve kendisini vatanında da ispat etmek istiyor" dedi.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    6 Temmuz 2014 • 11:00
    babayı alırsınız bırakın bu ayakları yok onun peşine düşmüşler..yok imza atacakmış..bırakın bu ayakları cıkın borç gırtlakta transfer fazla yapamayacaz.deyin..fazla sallamayın...kimse yutma iyi transfer yok.sadece ölü fiyatına gelen sıradan topcular olacak...ünlü isim.başarılı.tanınmış.golcü molcü -aramayın....bu yönetimden bir halt olmaz anca düşmemeye oynar..adamlar ellerindekileri bile kaçırdılar..takıma cok katkısı olan adem alkaşi.yi bile........
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.