VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN ÖLDÜ!

7 Temmuz 2014

Bolu’nun Karaağaç Mahallesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanana Mehmet ...

Bolu’nun Karaağaç Mahallesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanana Mehmet Özyaman, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Olay D-100 karayolunda Etnam Karakaş idaresindeki 14 BY 918 plakalı otomobilin, Karacaağaç Mahallesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Özyaman'a çarpması ile meydana geldi. Kazada ağır yaralanan 83 yaşındaki Mehmet Özyaman, sağlık ekipleri tarafından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özyaman, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    6 Temmuz 2014 • 11:00
    araba kullanırken dikkat etmeli.altında araba olan kendini nuh zannediyor.genelde merkezlerde hız sınırı yavaş olmalı..t.poliside gerekeni yapmalı.zaten trafik kazaları yapanlar.hızdan dolayı yapıyor..
  • c k bolulu
    6 Temmuz 2014 • 11:00
    kazayı gördüm 112 haber verdik ama amca öldü allah rahmet eylesin bu kadar hızlı araba kullanmanın ne faydası var anlamak mümkün değil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.