VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

10 AĞUSTOS İSTANBUL'UN FETHİ KADAR ÖNEMLİ

6 Temmuz 2014

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde ...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanlığı başkanlığı seçimlerinin yapılacağı 10 Ağustos tarihi 100 yıl sonra geriye bakıldığında İstanbul’un fethi kadar tarih olarak hafızalarda yerini alacak" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "10 Ağustos tarihi 100 yıl sonra geriye bakıldığında İstanbul'un fethi kadar tarih olarak hafızalarda yerini alacak" dedi.

"10 AĞUSTOS İSTANBUL'U FETHİ KADAR ÖNEMLİ OLACAK"

Atatürk Orman Parkı'nda bulunan Köroğlu Sofrası'nda düzenlenen Ak Parti iftarına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve partililer tarafından karşılandı. İftar öncesinde partililere konuşan Soylu, 10 Ağustos tarihinin 100 yıl sonra İstanbul'un fethi kadar önemli olacağını ifade ederek, "Bu büyük dava şimdi de 10 Ağustos'ta belki de bu toprakların en büyük günlerinden birine adım atmaktadır. Yüzyıl sonra 10 Ağustos tarihi zikredildiğinde İstanbul'un fethedildiği kadar önemli bir tarih olacaktır. Bu tarih bir devir açacak ve bir devri sonuna kadar kapatacaktır. Bu silahla, zorbalıkla, hileyle, entrikayla olmadı. Bu Sayın Başbakanımızın konuşmaya başladığı Fatiha ile oldu, dua ile oldu. 10 Ağustos'u sadece bir Cumhurbaşkanlığı Seçimi olarak düşünenler aldanırlar. İlk kez halk bir Cumhurbaşkanı seçecek. Statükoya, vesayete, mağdur ve mazlum milletlere, siz ayağa kalkamazsınız ve sesini yükseltemezsiniz diyenlere karşı, Davos'ta sesini yükselttiği gün esas itibariyle bu milli irade bayrağını ve bu mücadele bayrağını dalgalandırıyordu. Bu yürüyüşte hep birlikte yürüyeceğiz. Sizlerden yerel seçimlerde yaptığınız çalışmanın daha fazlasını yapmanızı istiyorum. Allah yardımcımız olsun" dedi.

“MHP’Lİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM”

MHP'li seçmenlere de seslenen Süleyman Soylu, "MHP'li kardeşlerime birkaç sözüm olacak. Vicdanınız var, ülkeyi görüyorsunuz. 12 yıldan bu yana bu ülkenin büyümesini ve zenginliğini görüyorsunuz. İnsanlarımızın huzurunu görüyorsunuz. Tayyip Erdoğan mı, yoksa desteklediğiniz adını bile söylemekte zorlandığınız bir adam mı? Vicdanınıza sesleniyorum. Bu memlekette 76 milyonun vicdanına sesleniyorum. Biz büyük Türkiye arıyoruz. Biz pasaportumuzun bütün dünyada saygıyla karşılandığı bir Türkiye arıyoruz. Bir vesayet dönemi 10 Ağustos tarihinde sona eriyor. Önümüzde 10 Ağustos'a 33-34 gün var. Bir taraftan paralelciler bir taraftan CHP'nin peşine takılmış, vagonuna takılmış MHP ve bir taraftan acaba bu Türkiye'nin büyümesini nasıl engellerim diye her dönem tiyatro kurmaya çalışan, hakaret eden ve insanlarımızı demokrasi dışına çıkarmaya çalışan bir CHP bir araya geldiler" şeklinde konuştu.

İftar yemeğine Soylu'nun yanı sıra, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile yaklaşık bin 750 partili katıldı.

1 yorum yapılmış
  • fatma pekcan
    6 Temmuz 2014 • 11:00
    Mudurnu yeniceşıhlar köyünün sonrunlarını ve hediyuemizi sayın süleyman soyuluya verdik ilgileneceği sözünü verdi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.