VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞAN DAĞ'DAN TARTIŞILACAK KARAR...

5 Temmuz 2014

Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Doğan Dağ’ın, iki çocuk babası mevsimlik işçi Rasim Bilgin’in ...

Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Doğan Dağ’ın, iki çocuk babası mevsimlik işçi Rasim Bilgin’in işine son vererek, yerine CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Başkanı Nevzat Mercan’ı işe aldığı ortaya çıktı. Telefonda özgürbolu’ya konuşan Rasim Bilgin, “Tamamen siyasi karar. Ben öyle algılıyorum” dedi

 

HABER: MURAT ÇELİK

 

30 Mart yerel seçimlerinde Kıbrıscık Belediye Başkanlığı’nı Ak Parti’li Kemal Aktaş’tan devralan CHP’li Doğan Dağ, belediye içinde revizyona başladı. En son yaşanan işçi değişikliği ise pes dedirtti. Çiçeği burnunda başkan, 3 yıldan bu yana Kıbrıscık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde şoförlük yapan iki çocuk babası Rasim Bilgin’in işine son verdi. Mevsimlik işçi olarak 6 ay belediye, 6 ay da şirket üzerinden çalışan Bilgin’e işten çıkartılırken herhangi bir gerekçe gösterilmedi.

“SİYASİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

İşin en ilginç yanı ise Rasim Bilgin’in yerine yeni işçi alımı yapılmasıydı. Belediye Başkanı Doğan Dağ, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Mercan’ı işe aldı. Özgürbolu Gazetesi’nin telefonla ulaştığı Rasim Bilgin, “İşten çıkartıldım. Herhangi bir gerekçe gösterilmedi. Tamamen siyasi olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben Ak Parti üyesiyim. Dolayısıyla ben öyle algılarım. Üç yıldır şoförlük yapıyordum. Bundan sonra da başka işlerde çalışacağım. İki çocuğum var ve okuyorlar. Onları aç bırakmayacağız. Okutacağız” dedi.

7 yorum yapılmış
  • kıbrıscıklı
    4 Temmuz 2014 • 11:00
    Hiç bir gerekçe gösterilmedi diye etmişsiniz ama bu rasim bilgin adlı şahıs belediye kullandığı araçlara başkan değişikliüç sonrası kasıtlı olarak hasar vermeye başlamıştı artık kimlerden emir alarak yapıyorsa bilmiyorum orasında araştırıp yazın isterseniz habercilik tek taraflı olmalıdır
  • Misafir
    5 Temmuz 2014 • 11:00
    Bu konuyu haber yapmadan önce birde işin aslını belediye başkanına sorupta ondan sonra haber yapsaydınız olmaz mıydı
  • sosyal demokrat!
    5 Temmuz 2014 • 11:00
    işte sosyal demokrat belediyecilik söylemde emek icraatta menfaat
  • kıbrısçık
    5 Temmuz 2014 • 11:00
    Işe alınırken neden akparti üyesi alındığınıda soraydiniz eyiydi...
  • Sen işin sonuna bak
    5 Temmuz 2014 • 11:00
    Onatca Başkan'ın yapacağı buydu
  • fırat altındaş
    9 Temmuz 2014 • 11:00
    hiç bir şeye zarar verdiği yoktu ben yanında çalıştığımdan biliyorum boş boş konuşma
  • gürol motur
    28 Ağustos 2014 • 11:00
    Değerli hemşehrilerim Kıbrıscık belediye seçimlerini daha henüz altı ayını doldurmamışken öğrendiğim bir olay karşısında şaşkına döndüm! Sevgili Doğan başkanın Kıbrıscık belediyesinde çalışan bir işçiyi İsa Bilginin oğlunu işten çıkarılması. Baştan bunu kınıyorum siz belediye başkanı olarak işçinin yanında olacağım diyeceksiniz işçi haklarını savunacaksınız şimdide işçi çıkaracaksınız sayın başkan bir işçinin hatası varsa veya yetersizse onu yetiştireceksiniz veya rahabilite edecek olan yine sizsiniz işten çıkartmakla kolaycılığı seçtiniz olmadı başkan o işçiyi çıkartmakla sadece işçiyi cezalandırmadınız onun sosyal yaşamını onunu eşini,çocuğunu cezlandırdınız.Ha şunu söyleyeyim o işçinin hırsızlığı varsa tamam o işçinin arsızlığı varsa tamam basit şeyler için işçi çıkmaz eğer siyasi mülahazalardan dolayı işten çıkarmışsanız bu dahada vahim sayın başkan siz 1990 larda ki belediye başkanı Muzaffer Saydam la işçi için kavga ettiğinizde doğru yapmıştınız herkes senin o zaman arkanda olmuştu şimdi ise sizi herkes bu yaptığınız siyasi ve idari hatanızı eleştiriyor ben dahil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.