VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GECE YARISI YANGIN KORKUTTU

5 Temmuz 2014

HABER: MURAT ÇELİK Bahçelievler Mahallesi’nde gece saatlerinde bir evde ocakta unutulan yemek yangına sebep olurken itfaiye ...

HABER: MURAT ÇELİK

Bahçelievler Mahallesi’nde gece saatlerinde bir evde ocakta unutulan yemek yangına sebep olurken itfaiye ekipleri eve kapıyı kırarak girdi. Evde yaşayan ve Bolu'da öğretmen olarak görev yapan Ali Kayıkçı bir arkadaşıyla itfaiyede bulunan başka bir arkadaşını ziyaret ettiği sırada itfaiyeye gelen yangın ihbarıyla evinde yangın olduğunu öğrendi.  

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 00:30’da Bahçelievler Mahallesi Muzaffer Işın Caddesi’nde bulunan Bayındır Sitesi’nin 3. katında meydana geldi. Evde yaşayan Ali Kayıkçı isimli şahıs ocakta yemeği unutup arkadaşıyla birlikte dışarıya çıktı. Karaçayır’da bulunan itfaiye müdürlüğünde çalışan bir arkadaşını ziyaret eden Ali Kayıkçı, bir anda çıkan itfaiye ekiplerinin nereye gittiğini merak ederek sordu. İtfaiyenin gittiği yer kendi eviydi. Bir anda panikleyen Kayıkçı arkadaşıyla birlikte itfaiye ekiplerinin peşine takılarak evine doğru yola çıktı.

Evin kapısını kırarak girdiler

 Olay yerine gelen itfaiye ekipleri apar topar apartmana girerek evin kapısını kırdı. Evdeki yoğun duman nedeniyle evin doğalgaz ve elektriği kesildi. Evin içindeki yoğun duman nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Ocaktaki yemek söndürülürken evde yaşayan Ali Kayıkçı, koşarak eve geldi. Panik yaşayan Kayıkçı’yı itfaiye ekipleri sakinleştirdi.

 Çocuklarıyla dışarıya koştular

 Yangın nedeniyle apartmanda bulunan çok sayıda kişi çocuklarını alarak dışarıya çıktılar. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, evde küçük çaplı hasar meydana geldi. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.