VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVLET DOKTORUNUN YANINDA...

4 Temmuz 2014

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bir hasta yakını tarafından dövülerek burnu ve kolu kırılan Abant İzzet ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, bir hasta yakını tarafından dövülerek burnu ve kolu kırılan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Araştırma Görevlisi Dr. İstemihan Öztürk'ü ziyaret etti. Vali, "Yaşanan olay kalleşce bir durum" dedi.

Vali Ahmet Zahteroğulları, saldırıya uğrayan Doktor İstemihan Öztürk'ü hastanedeki odasında ziyaret etti. Doktora geçmiş olsun dileklerini ileten Zahteroğulları, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Saldırının mazur bir gerekçesi olmayacağını söyleyen Ahmet Zahteroğulları, şöyle konuştu:

“Bugün üzücü olayda yaralanan doktor arkadaşımıza geçmiş olsun ziyaretine hem de çalışan arkadaşlarımıza destek ziyaretine gelmek istedim. Öncelikle doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza yönelik saldırıları şiddetle, nefretle kınıyorum. Dünyanın en kutsal görevlerinden birini yapan, insanların acılarını dindirmeye yönelik, hayatlarını kurtarmaya yönelik gece gündüz canla başla çalışan sağlık çalışanlarının bu tür davranışları hiç hak etmediklerini düşünüyorum. Aslında hiç kimse şiddeti hak etmiyor. Hiçbir zaman mazur bir gerekçesi olamaz."

“KALLEŞCE BİR DURUM”

Saldırıyı kalleşçe bir durum olarak değerlendiren Vali Zahteroğulları, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aldığım bilgilere göre, doktorumuz hastaya bir aya yakındır her türlü kolaylığı göstermiş. Her türlü tedaviyi uygulamış. Onunla ilgili bir durum yok. Başka hastayla ilgili konuşulurken böyle bir olay meydana gelmiş. Anlamsız bir şey. Kalleşçe bir durum. Çünkü bir tartışmanın sonucunda bir saldırı olsa insanın belki kendisini müdafaa şansı olur. İşini yapmış ve bir başka hastayla ilgilenirken böyle bir olay olmuş. Arkadaşlar, olay şüphesiz sağlık çalışanlarına yönelik münferit bir olay olduğunu düşünüyorum. Toplumumuzun büyük bir kısmının ya da tamamına yakınının bu konuda hassasiyeti olduğunu düşünüyorum."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.