VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'10-15 YUMRUK SAYDIM'

4 Temmuz 2014

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören bir hastanın yakını Savaş ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören bir hastanın yakını Savaş Yöndem, saldırdığı Dr. İstemihan Öztürk'ün burnunu ve kolunu, araya giren hemşire Mehpare Kaya'nın da kolunu kırması büyük tepki toplarken, doktor yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Olay sonrasında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Savaş Yöndem ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay dün Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Servisi'nde meydana geldi. Savaş Yöndem isimli hasta yakını, 6 aydan bu yana hastanede yatmakta olan yatalak kardeşi Hüseyin Yöndem'in tedavisi için bölümde görevli Dr. İstemihan Öztürk'ten bilgi aldı. Savaş Yöndem, iddiaya göre bu sırada tartıştığı Dr. İstemihan Öztürk'e önce kafa atarak yaraladıktan sonra yumruklarla saldırmaya devam etti. Yöndem, araya giren hemşire Mehpare Kaya'ya da saldırırken, polis ve güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

DOKTOR İSTEMİHAN ÖZTÜRK YAŞADIĞI DEHŞET ANLARINI ŞÖYLE ANLATTI;

"Hiçbir sebebi olmayan bir saldırıya uğradım. OLaydan hemen önce hasta yakınına hastanın durumuyla ilgili bilgi verdim ve şu an ameliyata hazır olmadığını anlattım. Hasta yatağa bağımlı  ve kronik yaraları var. Ben hemşire hanıma bir hasta hakkında bilgi verdiğim sırada hiç beklemediğim bir anda kafa atıp yumruklarla saldırıya uğradım. Ne olduğunu anlayamadım. O sırada ben en az 10-15 yumruk saydım kafama doğru. Bilincimi kaybettim ve gerisini hatırlamıyorum."

HEMŞİRE KORKU ANLARINI ANLATIYOR

Hemşire Mehpare Kaya ise beklenmedik bir saldırıyla karşı karşıya kalmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, "Bizim 6 aydır bebeğimiz gibi baktığımız bir hastaydı. Hasta yakını doktorun üzerine çıkmış yumruklarla saldırırken ben arkasına geçip kendime doğru çektim. O sırada beni kollarımdan tutup tartakladı. 'Bana niye saldırıyorsun Savaş' diye bağırınca tekrar doktora yöneldi. O sırada doktorumuz çok kötü durumdaydı" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.