VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA İKİ OYUNCUDAN KÖTÜ HABER!

3 Temmuz 2014

Boluspor’da basketbolculardan sonra futbolcular da kazan kaldırdı. Birçok oyuncudan sonra Abdülkadir Kayalı ve Emrah Metoğlu ...

Boluspor’da basketbolculardan sonra futbolcular da kazan kaldırdı. Birçok oyuncudan sonra Abdülkadir Kayalı ve Emrah Metoğlu da takımdan ayrılıyor. Abdülkadir’den istenen bonservis bedeli ise dudak uçuklatıyor.

 

Dış transferde sessizliğini sürdüren Boluspor, iç transferde ise kayıplarını sürdürüyor. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, kırmızı beyazlı takımda yönetim, Abdülkadir Kayalı ve Emrah Metoğlu ile görüşme yaptı. Görüşmede geçen sezonun golcü oyuncusu Emrah, yeni sezonda takımda kalmak istemediğini söyledi. Bunun üzerine 25 yaşındaki golcüyle bağların kopma noktasında olduğu öğrenildi.

Bonservisi 500 bin TL

Görüşme odasına alınan bir diğer isim de Abdülkadir Kayalı oldu. Genç orta saha oyuncusuna birçok Süper Lig takımının talip olduğu öğrenilirken, Başkan Savaş Abak’ın 500 bin TL bonservis parası istediği belirtildi. Abdülkadir’i transfer etmek isteyen takımlar Boluspor’a bonservis ödemek zorunda kalacak. Bonservis bedeli ödenmezse tek taraflı veya kulüp ile futbolcu arasında sıkıntılar baş gösterecek.

 

www.bolusampiyon.com

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    2 Temmuz 2014 • 11:00
    ne cok istiyor bu nasıl iştir hebsi birbir kaçıyor acaba sıkıntımı var..adam clupe para vermeden gidiyor hiçmi bonservis parası yok yada cok az başkanda iş yokki iyi oyuncuların bonservisini yüksek tut..kimisi hiç vermiyor kimisi cok az veriyor..500 istenirmi.birde dudak ucuklatıyor diyor...en az 750-800 istesene.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.