VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR DAVALIK OLUYOR!

3 Temmuz 2014

Boluspor yönetimi mali olarak her ne kadar her şey yolunda gidiyor dese de iddia edilenler ...

Boluspor yönetimi mali olarak her ne kadar her şey yolunda gidiyor dese de iddia edilenler işlerin hiç de iyiye gitmediğini gösteriyor. Edinilen bilgiye göre, basketbol takımının Mayıs ayı maaşları iki ay geçmesine rağmen henüz ödenmemesi oyuncuları kulüple dava aşamasına getirdi.

 

Geçtiğimiz sezon iki başkan değiştiren Boluspor’da kulübün kapılarının dış dünyaya kapatılması bazı gerçekleri saklamaya yeterli olmadı. Geride bıraktığımız sezon Boluspor Kulübü bünyesinde bulunan Basketbol Takımı, sezonu erken kapatıp oyuncu ve teknik ekibi dağıtmıştı. Oyuncuların play-off’lara erkenden veda etmesi hayal kırıklığı yaratırken, kulüple olan sözleşmelerinin sona erdiği belirtildi. Bunun üzerine sözleşmelerinde yazan Mayıs ayının maaşlarını bekleyen oyuncular büyük bir şokla karşılaştı. Maaşların ödeneceği yönünde söz veren yöneticilerin, iki ay geçmesine rağmen herhangi bir girişimde bulunmaması oyuncuları zor durumda bıraktı. Önümüzdeki günlerde maaşların ödenmemesi halinde Basketbol Takımının bazı oyuncuları Boluspor Kulübü’ne dava açmaya hazırlanıyor.

www.bolusampiyon.com

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    2 Temmuz 2014 • 11:00
    olacağı bu.. bir futbolcunun azından duydum.alacaklarının yarısını alamamışlar.ve clup.un bir cok borcu varmış.o yüzden hebsi takımdan kaçıyormuş...zaten şimdiye kadar eskisi gibi kimse tesisin kapısını çalmıyor ve gelmiyor dikkat ettinizmi...eyvah...çoluk cocuk.batıracak clupü
  • yuksel14
    2 Temmuz 2014 • 11:00
    futbol takımının b...yediniz şimdi birde basket cıktı ne işi var birde basketin..o işede belediye baksın senin etin ne budun ne...onlarda milyon dolar alıyor masrafı var..onlar olmasa belki ligte başarı kazanacaz...bak futbolcuların kalan paralarıda ödenmemiş.mahkemeya başvuracaklarmış.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.