VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAFLIKTA BİR YERE KADAR....

3 Temmuz 2014

Karaçayır Mahallesi'nde Hüseyin Ç. adlı vatandaş, telefonda kendisini polis olarak tanıtanmkişinin verdiği adrese giderek tanımadığı ...

Karaçayır Mahallesi'nde Hüseyin Ç. adlı vatandaş, telefonda kendisini polis olarak tanıtanmkişinin verdiği adrese giderek tanımadığı şahsa 2 bin 490 TL para ve 50 gram bilezik verdi.

 Olay Karaçayır Mahallesi'nde meydana geldi. Evde bulunduğu sırada cep telefonu çalan Hüseyin Ç., telefonda kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldı. Kendisinin polis olduğunu söyleyen kişi, adına kredi çekildiğini, sözkonusu borcu ödemediği takdirde başının belaya gireceğini, bunu düzeltmek için para ve ziynet eşyası getirmesini söyledi. Telefondaki şahsa inanıp paniğe kapılan Hüseyin Ç. evde bulunan 2 bin 490 TL para ve 50 gram bileziği, telefondaki kişinin verdiği adrese götürdü. Buluşma yerinde tanımadığı şahsa para ve bileziği veren Hüseyin Ç. daha sonra dolandırıldığını anladı. Polis giderek şikayetçi olan Hüseyin Ç., para ve bileziğin de bulunarak kendisine verilmesini istedi.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    2 Temmuz 2014 • 11:00
    la türk milleti olarak o kadar malız işte..telefonda her isteyene elimizle para veriyoruz...uyanık olanlar hep zengin işadamları-mesala zarraf gibi..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.