VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY ŞARJ İSTASYONU KURULUDU!

3 Temmuz 2014

Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi olan Bolu Dağı Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne (AVYM) ...

Avrupa’nın en büyük otoyol tesisi olan Bolu Dağı Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne (AVYM) elektrikli araçlar için şarj istasyonu kuruldu.

Sürücülerin İstanbul ile Ankara arasındaki en uğrak mekânlarından biri olan Highway Outlet AVYM'de bir ilke imza atıldı. Elektrikli araç üretimi yapan Derindere Motorlu Araçlar firması, İstanbul'dan Ankara'ya giden elektrikli araçların yolda kalmaması için TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesimindeki Highway Outlet'in otoparkına ilk şarj istasyonunu kurdu. Elektrikli bir araç, İstanbul'dan tam şarj yola çıktığında Bolu Dağı'nda aracını şarj ettikten sonra Ankara'ya gidebilecek. Bolu'dan Ankara'ya ulaşmak için de sadece 6 TL'lik şarj yetecek.

Ürettikleri elektrikli araçla İstanbul'dan Bolu'ya gelen Derindere Motorlu Araçlar Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Yalçın Konyalı, şarj istasyonu hakkında bilgiler verdi. Konyalı, "Türkiye'de trafikte tek elektrikli tek araç var. Bir şarjla 280 kilometre yol kat edebiliyor. İstanbul'dan tam şarjlı olarak buraya kadar gelen araç, şarj ettikten sonra Ankara'ya kadar gidebilsin diye şarj istasyonunu buraya kurduk. Çünkü araçların şarj süresi iki buçuk saat sürüyor. Highway bu anlamda araç sahiplerinin çok rahat vakit geçirebilecekleri kaliteli bir alan. Ayrıca Highway konum itibarı ile tam otoyol üzerinde ve bu bizim en beğendiğimiz özelliğidir" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.