VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA 500 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU!

3 Temmuz 2014

Bolu’da Valilik, Belediye ve mahalle muhtarlarının işbirliğinde başlatılan ve Ramazan ayı boyunca her gün farklı ...

Bolu’da Valilik, Belediye ve mahalle muhtarlarının işbirliğinde başlatılan ve Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallede gerçekleştirilecek olan iftar programı Tabaklar Mahallesi Börekçiler Sokak’ta yapıldı.

 

Tabaklar Mahallesi Hayırseverlerin katkıları ile gerçekleşen İftar programına Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka ve yaklaşık 500 kişi katıldı. İftar programına yoğun ilgi gösteren Tabaklar Mahallesi sakinleri mahallelerinde kurulan masaları saatler öncesinden doldurdu. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz iftar saatinden önce programın gerçekleştiği alana gelerek masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Akşam ezanının okunması ile birlikte iftara katılan mahalle halkı Vali Zahteroğulları ve Başkan Yılmaz ile birlikte toplu bir şekilde iftarlarını açtı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konuşmasında Bolu halkı ile iç içe bir ramazan geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; “Her gün farklı bir mahallede iftarımızı açıyoruz, hem de o mahalleli vatandaşlarımızdan ve muhtarımızdan o mahallenin sorunlarını dinleme fırsatı buluyoruz. Ramazan ayı hayırlara vesile olsun. Halkımıza Sevgi, dostluk, kardeşlik, içinde bereketli bir Ramazan diliyorum” dedi. İl Müftülüğü’ne bağlı din görevlilerinin Kuran-ı Kerim ve ilahi ziyafetinin ardından yemek duası ile program sona erdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.