VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE SANDALYELER HAVADA UÇUŞUYOR

2 Temmuz 2014

MHP Bolu teşkilatında neler olduğuna kimse bir anlam veremiyor. Son iddiaya göre, İl Başkanı Mehmet ...

MHP Bolu teşkilatında neler olduğuna kimse bir anlam veremiyor. Son iddiaya göre, İl Başkanı Mehmet Aydın ile yönetim kurulu üyesi Yusuf Cebe arasında çıkan tartışma tekme tokat kavgaya dönüştü. İl Başkanı Mehmet Aydın’ın Yusuf Cebe’nin başına sandalyeyi kaldırıp vurması ile noktalanan olay sonrası İl Yönetimi’nden altı kişinin istifalarını sundukları belirtildi. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gün meydana gelen olayda; MHP İl Başkanı Mehmet Aydın ile Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Cebe, MHP’li belediye meclis üyesi Ercan Üsküp’e ait iş yerinde oturdukları sırada, yeni oluşturulan yönetim kurulu üyeleri üzerine aralarında tartışma çıktı. Sözlü tartışmada sinirlerine hakim olamayan MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Cebe’nin başına sandalye ile vurdu. Olay büyümeden yatıştırılırken taraflar birbirinden şikayetçi ve davacı olmadı. Ancak uzun yıllardan bu yana MHP Bolu Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev almış olan Yusuf Cebe altı arkadaşı ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeniden oluşturulan yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiler.

www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • Deniz Güngör
    1 Temmuz 2014 • 11:00
    Bu haber düpedüz yalandır. Bir harfi bile doğru değil. Hiç bir şekilde inanmayınız. Bu yorumun da yayınlanmayacağından eminim ama yine de yazıyorum işte bir umut.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.