VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN MALUM MEDYAYA BELGELİ YANIT..

27 Haziran 2014

Son günlerde bazı gazetelerde Bolu Belediyesi’nin SGK’ya borcu olduğu yönünde çıkan haberlere belediyeden tokat gibi ...

Son günlerde bazı gazetelerde Bolu Belediyesi’nin SGK’ya borcu olduğu yönünde çıkan haberlere belediyeden tokat gibi yanıt geldi. Resmi evrakta, icra takibine konu borç olmadığı belgelendi.

 

Bolu Belediyesi’nin Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) milyon TL’lik borcu olduğu yönündeki haberlere belediyeden jet yanıt geldi. Bolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Son günlerde ilimizde yayın yapan bazı yerel gazetelerde Bolu Belediyesi’nin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’ya borcu olduğu yönünde asılsız haberler yapılarak belediyemiz yıpratılmaya çalışılmaktadır. Haberlerde yer alan ‘Bolu Belediyesi’nin prim borcunun Eylül/2013 ayı sonu itibariyle 1 milyon 446 bin lira’ olduğu ifadeleri tamamen gerçek dışıdır. 10 yılda 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapmış ve 2014 yılı bütçesi 120 milyon TL olan Bolu Belediyesi hakkında yapılan ve kamuoyunu yanlış bilgilendiren ‘Belediye’den SGK’ya milyonluk borç’ şeklindeki gerçek dışı haberler basın ilkelerine uymamaktadır” denildi.

“Halkımız itibar etmesin”

Resmi siteye borcu olmadığı yönünde evrak örneğini koyan Bolu Belediyesi, “Ekte bulunan resmi evrak örneğinde de görüldüğü gibi Bolu Belediyesi’nin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’ya olan borçları 6111 Sayılı Kanun hükümleri kapsamında taksitlendirilmiş olup, 12.06.2014 tarih itibari ile icra takibine konu borcu bulunmamaktadır. Sadece Bolu Belediyesi’ni yıpratmaya yönelik olarak asılsız haber yapan bu yayın organlarını şiddetle kınar, halkımızın bu tür haberlere itibar göstermemesini önemle rica ederiz” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • ERSOY KENT
    26 Haziran 2014 • 11:00
    borç taksitlendirilince borç olmaktan çıkıyormu yapılandılan borç başka belediyeninmi sanki
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.