VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BİR KADIN ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

26 Haziran 2014

Bolu’da şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerinde giden bomba imha ekipleri beklemedikleri bir olayla karşılaştı.

Bolu’da şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerinde giden bomba imha ekipleri beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Şüpheli paketin hemen yanında bulunan arabanın sahibi Meryem Keskin isimli kadın ortalığı birbirine kattı. Tellerden atladı arabasına koştu ancak polis kadını yaka paça olay yerinden uzaklaştırarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay Tabaklar Mahallesi Kıraç Sokak’ta meydana geldi. Sokakta şüpheli bir bavul olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yüksek gerilim hattının geçtiği beton direğin altına konulan şüpheli bavul nedeniyle SEDAŞ sokağın elektriğini kesti.

“O ARABAYA 9 BİN LİRA VERDİM”

Bomba imha ekibi şüpheli bavula fünye koyduktan sonra bavulun hemen yanında bulunan arabanın sahibi özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Meryem Keskin isimli kadın bir anda tellerden atlayarak arabasına koşmaya başladı. Polis ekipleri kadını yaka paça olay yerinden uzaklaştırdı. Çaresiz kadın “Ben o arabaya 9 bin TL para verdim. Ne yapıyorsunuz” diyerek bağırdı. Israrla arabasını kurtarmak isteyen kadın bu seferde inşaattın bahçesinin demir kapısından atlayarak arabasına koştu. Polis ekipleri kadını tekrar olay yerinden uzaklaştırdı.

ARABASINA BİR ŞEY OLMADI KADIN GÖZALTINDA

Çevre güvenlinin tekrar alınmasının ardından bomba uzmanı fünye ile valizi patlattı. Valizin içersinde çöp çıktı. M.T. isimli kadının aracı ise zarar görmedİ. Meryem Keskin is,mli polisi alarma geçiren genç kadın Bahçelievler Polis Merkezi’ne getirilerek ifadesi alındı.         

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.