VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O SOKAK ARTIK YOK...

26 Haziran 2014

 Bolu’da yaklaşık 10 yıl önce Ramazan aylarında Bolu Belediyesi tarafından kurulmaya başlanan Ramazan Sokağı, bu ...

 Bolu’da yaklaşık 10 yıl önce Ramazan aylarında Bolu Belediyesi tarafından kurulmaya başlanan Ramazan Sokağı, bu yıl tamamen tarihe karıştı. Geçtiğimiz yıl girişimciler tarafından Karaçayır’da oluşturulan ve kafe sahiplerinin de ilgi göstermediği Ramazan Sokağı artık kurulmayacak.

 Bolu Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında kurulan, ilk başlarda Anıtpark’a kurulurken son yıllarda Karaçayır’a alınan Ramazan Sokağı etkinliklerine bu yıl itibariyle son verildi. Daha önceki yıllarda Boluspor’un ihale ettiği, ardından da girişimciler tarafından kurulan Ramazan Sokağı, temizlik, ihale fiyatı gibi nedenlerle son yıllarda sıkıntı oluşturmaya başlamıştı. Kafe sahiplerinin de ilgi göstermediği Ramazan Sokağı da bu yıl itibariyle tamamen sona erdi.

"ETKİNLİKLERİ BİZ YAPACAĞIZ"

  Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, “Bu yıl etkinliği biz kendimiz organize etmeyi planlıyoruz. Verdiğiniz kişinin de bu işten kar etmesi gerekiyor. Biliyorsunuz iklim şartları Bolu’da da bazen uygun olmuyor. İhaleyi alan kişiler zaman zaman kar edemiyorlar. Ya da istenildiği gibi bir düzen tutulamıyor. Mekanımız var. Kendimiz bu etkinlikleri yapalım diye düşündük. Etkinlik yapmak isteyen olursa,  onlara da o sahnede imkan vermeyi planlıyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.