VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR ŞOKTA!

21 Haziran 2014

Bolupor'un geçen sene yaptığı en başarılı iki transferden biri olan Adem Alkaşi Boluspor'dan ayrıldı. Devre ...

Bolupor'un geçen sene yaptığı en başarılı iki transferden biri olan Adem Alkaşi Boluspor'dan ayrıldı. Devre arasında gelen ve oynadığı futbolla camianın en değer verdiği isimlerden olan Adem opsiyonlu olan sözleşmesini kullanarak kulüple bağlarını kopardı.

Kırmızı beyazlı ekipte 2. yarıda en başarılı isim olan Adem Alkaşi Boluspor'dan ayrıldı. Zlatkov, Alp, Emre, Hakan gibi isimlerin ayrılmasına kesin gözü ile bakılırken, Adem'in de opsiyonu kullanarak ayrılması camiada şok etkisi yaratacak gibi görünüyor. Teknik direktör Reha Erginer'in kalması yönünde listenin başına yazdığı Alkaşi sezon içinde yaptığı açıklamada "bu yönetimle 50. yılımızda şampiyonluk yaşamak istiyoruz" ifadesini kullanmıştı.

Adem Alkaşi ile anlaşamayan ve imzayı attıramayan yönetimin transferde henüz hiç bir oyuncu alamamasının yanı sıra bir çok önemli oyuncusunun da gidecek olması, camiayı adeta strese sokuyor. Boluspor'da daha önce yabancı oyuncular ile yolların ayrılacağı açıklanmış, bir çok oyuncu ile sözleşme yenilenmeyeceği belirtilmişti.

www.spor14.com

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    20 Haziran 2014 • 11:00
    yönetimin yapacağı iş bu kadar olur..en iyi adamları kaçırıyor..zılatkov-dimitrov-adem-ismail-hakan-gibi adamlar gittikten sonra işimiz bitmiştir iyide tıransfer yapamayacağımıza göre..sadece atacan bize kalıyor...keşke yönetimde gitse anlaşıldı bunlar bu işi beceremeyecek 3.2.likte adam arıyorlar...coluk cocuğun yaptığı başkanlık bu kadar olur yine seneye altlarda oynayacaz eyvah......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.