VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAYDİ HAYIRLISI!

18 Haziran 2014

Boluspor’un yeni sezon öncesi takımı emanet ettiği teknik adam Reha Erginer Bolu’ya geldi. Kendisini kırmız ...

Boluspor’un yeni sezon öncesi takımı emanet ettiği teknik adam Reha Erginer Bolu’ya geldi. Kendisini kırmız beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Erginer, objektiflere poz verdi. Başkan Savaş Abak da imza töreninde transfer çalışmalarını anlattı.

Boluspor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Savaş Abak, yöneticiler ve Teknik Direktör Reha Erginer katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Abak, “Reha hoca ile yaklaşık bir yıldır görüşüyorduk. Ancak anlaşma bugüne nasipmiş. Bu hocamızı tercih etmemizin sebebi hayata aynı pencereden bakıyor olmamız. Aynı hayalleri paylaşıyoruz. Bu nedenle Raha Erginer ile anlaşma sağladık. İnşallah yeni sezonda Boluspor’a hayırlı olur” dedi.

HAVUZDA İSİMLER TOPLANACAK

Transfer çalışmalarına da değinen Başkan Savaş Abak, “Hocamızın ve bizim görüştüğümüz oyuncular var. Bunlar bir havuzda toplanarak en iyi karar verilecek. Ayrıca yabancı oyuncularımızın durumu netlik kazandı. Dixon ve Dimitrov ile tüm bağlarımızı kopardık. Daniel Zlatkov'un ilk yılki ücretini ödedik. Bu yılki ücreti açıkçası bize ödeme konusunda yorar. Oturup Zlatkov ile konuşacağız. Anlaşabilirsek bu sezonda bizim formamızı giyebilir” şeklinde konuştu.

ERGİNER; “İNŞALLAH BAŞARILI OLURUZ”

Kırmızı beyazlı yeni teknik adamı Reha Erginer ise imza töreninde şöyle konuştu;

“Boluspor'a geldiğim için çok mutluyum. Kulüplerin mali durumu gün geçtikçe kötüye gidiyor. Bu hususta Boluspor için ekonomik anlamda en iyi kadroyu kurup elimizden geleni yapacağız. Taraftarın ve basının sonsuz desteği ile inşallah başarılı olacağız.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.