VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İHRAÇ EDİLİYOR...

18 Haziran 2014

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz partiden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Parti içinde ...

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz partiden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Parti içinde büyük rahatsızlık yaratan Hüseyin Yıkılmaz’ın başını İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özaydın Çetin yedi. Çetin, sosyal medyada kendisine hakaret eden Yıkılmaz’ı disiplin kuruluna sevk ettirdi.  

CHP Bolu Örgütü’nde hesaplaşma herkes tarafından biliniyor. Yerel seçimler sonrasında İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin ile Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz arasında facebook’ta sert atışmalar olmuş, bu tartışmalar sırasında Yıkılmaz ağır sözlerle Özaydin Çetin’e hakaret etmişti.

PARTİDEN İHRAÇ İSTEMİ…

 Özaydın Çetin’in daha sonra CHP merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ile ilgili Parti Genel Merkezi’ne ulaştırdığı şikayet dosyası, Genel Merkez tarafından incelenerek konunun gereğinin yapılması için İl başkanlığına havale edildi. CHP İl Yönetim Kurulu dün akşam yaptığı toplantı sonrasında CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz’ın partiden ihraç edilmesi isteği ile kendisini Disiplin Kurulu’na sevk ederken, bu süreçte Merkez İlçe Başkanlığı görevinden hemen el çektirilmesine karar verildi.     

 TANJU ÖZCAN'IN DESTEĞİ İLE SEÇİLMİŞTİ

Parti içinde CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın çok büyük desteğini alan Yıkılmaz, CHP Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerini de Tanju Özcan’ın hakim olduğu delegelerin oylarıyla kazanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.