VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİ PAZARYERİ ŞART OLDU!

16 Haziran 2014

Bolu’da yarım saat süren sağanak yağış hayatı felç etti. Cici Taksi alt geçidinde araçlar mahsur ...

Bolu’da yarım saat süren sağanak yağış hayatı felç etti. Cici Taksi alt geçidinde araçlar mahsur kaldı. Stadyum yanındaki pazaryerini su basınca vatandaşlar ve esnaf çileden çıktı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın ısrarla üzerinde durduğu ancak CHP’nin karşı çıktığı yeni pazaryeri projesinin hayata geçirilmesi farz oldu.

Hafta sonunu güneşli geçiren Bolu’da yeni hafta sağanak yağışla başladı. Öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış kentte hayatı durma noktasına getirdi. Yarım saat süren sağanak yağışın ardından alt geçitler sularla kaplanırken, araçlar mahsur kaldı. Alt geçitte mahsur kalan araçları itfaiye ekipleri kurtardı. Trafikteki sürücüler kadar vatandaşlar da yağmurdan nasibini aldı. Atatürk Stadyumu yanında bulunan pazaryeri göle döndü. Alışveriş yapmakta zorlanan vatandaşlar tezgahların önündeki kasaların üzerine çıkarak sel sularından kurtulmaya çalıştı. Pazaryerine gelen Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, itfaiye personeliyle birlikte incelemelerde bulundu. Sel sularının içinde çizme işe gezen Ağcan, daha sonra suyun çekilmesi için itfaiye ekiplerine talimat verdi.

CHP VE BAZI ESNAFLAR KARŞI ÇIKMIŞTI

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın ısrarla üzerinde durduğu ancak muhalefet partisi CHP olmak üzere bazı Pazar esnafının da özellikle seçim döneminde karşı çıktığı pazaryeri projesinin artık şart olduğu gözler önüne serildi. Vatandaşların alışveriş, esnafın da satış yapamaz hale geldiği pazaryerinde sel sularının temizlenmesi ise uzun sürdü. Yeni pazaryeri projesinin hayata geçirilmesiyle stadyum yanındaki pazaryerinde artık bu görüntüler tarihe karışacak.

5 yorum yapılmış
  • ADEM SONER
    15 Haziran 2014 • 11:00
    TANJU VE MEHTABI CİZMEYLE GÖREMEDIK PAZAR YERINDE
  • Hasan basri
    15 Haziran 2014 • 11:00
    Alt geçitleride su basıyo alt geçitleride taşı başkan
  • mmm
    15 Haziran 2014 • 11:00
    Burdan yeni pzzar yeri fikrinimi çıkarttınız... 15 dakikada felç oluyoruz... boluda hayat durdu.... alt yapı 00000
  • burak baytar
    15 Haziran 2014 • 11:00
    alt geçitler daha fena ona bakarsınız ?
  • Emrah
    16 Haziran 2014 • 11:00
    Taraflı haber yapacağız diye kendinizi rezil etmeyin 3dönemdir belediye başkanı olan kişi altyapı sorununu çözmemiş Bolu yarım saatlik yağmurda her yer felç olmuş yok CHP nin istemediği pazaryeri şart olmuş güldürüyorsunuz..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.