VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

COŞKUNYÜREK DÖNEMİ START ALDI

16 Haziran 2014

Ömer Sayın’ın istifasıyla boşalan Ak Parti İl Başkanlığı koltuğuna bugün yapılan törenle Yüksel Coşkunyürek oturdu.

Ömer Sayın’ın istifasıyla boşalan Ak Parti İl Başkanlığı koltuğuna bugün yapılan törenle Yüksel Coşkunyürek oturdu. Parti binası önünde yapılan devir teslim törenine çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Bolu İl Başkanlığına atanan Yüksel Coşkunyürek, parti binası önünde açık havada düzenlenen devir teslim töreni ile mesaiye resmen başladı. Dün saat 10.00’da start alan törene, Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun, İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, ilçe teşkilat başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile partili üyeler katıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Çin’e gitmesinden dolayı, Yılmaz’a vekaleten Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka törene katıldı.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü’nün de birer konuşma yaptığı devir teslim töreninde Ak Partililer birlik ve beraberlik mesajı verdi. Partili partisiz ilimizde bir çok kişinin takdirini kazanmış olan Yüksel Coşkunyürek’in göreve gelmesiyle birlikte Parti içerisinde yaşanan iç savaşın dineceği düşünülürken, ilimizde Ak Parti Cumhurbaşkanlığı ve 2015 Milletvekili seçimlerine Coşkunyürek önderliğinde girecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.