VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNCEDEN ELEŞTİRDİ

16 Haziran 2014

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, ilk kez Gülen Cemaati’ni hedef aldı. Aylardır sert bir ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, ilk kez Gülen Cemaati’ni hedef aldı. Aylardır sert bir tavır göstermeyen Ercoşkun sonunda konuyla ilgili konuştu. Ercoşkun, “Masum bazı şeyler yapıyor olabilirsiniz, ama hizmet ettiğini organizasyon Türkiye’nin bekasına kast edecek bir hainlik içersindeyse, işte o zaman herkesin kendi başına bir muhasebe yapması lazım” dedi.

Ali Ercoşkun, Bolu’da cemaate yönelik işletmelere de Bolu Belediyesi tarafından sıkı denetim uygulandığı, son olarak cemaate ait işletmelerin de birer birer kapatıldığı yönündeki iddialarla ilgili olarak, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ile ilgili çok önemli bir süreç söz konusu. Allah rızası için Bolu gibi Türkiye’nin her bölgesinde çalışan, destek veren arkadaşlarımız var muhakkak. Ama bununla netice itibariyle yapının hizmet ettiği yerleri karıştırmamamız lazım. Masum bazı şeyler yapıyor olabilirsiniz, ama hizmet ettiğini organizasyon Türkiye’nin bekasına kast edecek bir hainlik içersindeyse, işte o zaman herkesin kendi başına bir muhasebe yapması lazım” şeklinde konuştu.

OKULA TEBLİGAT GÖNDERİLMESİ

Özellikle cemaate yönelik eğitim kurumlarına denetimler uygulandığı ve Karaçayır’daki bir anaokulu binasının boşaltılması için Bolu Belediyesi’nden tebligat gönderildiği iddialarına cevap veren Ercoşkun,  “Yerel de atılan her adımın hem yanındayız, hem de arkasındayız. Ben Belediye tarafından atılan adımları basın aracılığıyla öğrendim. Ama Belediye kendi mülküyle alakalı tasarrufta bulunabilir. Kanuni çerçevede de bu tasarruflar yerine getirilir. Bolu’da yaşayan tüm vatandaşların bize ulaştıracağı her türlü bilgiye açığız. Bizim üstümüze düşeni de bu anlamda yapmaya hazırız. Başbakanımızla birlikte teşkilat olarak hareket ettiğimizi bildirmek isterim” diye konuştu.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.