VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 DAKİKADA 28 KÖFTE YEDİ

15 Haziran 2014

Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren "Meşhur Mehmet Usta" isimli iş yeri, ...

Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren "Meşhur Mehmet Usta" isimli iş yeri, Babalar Günü nedeniyle "En çok köfte yiyen baba" yarışması düzenledi. Yarışmada, babaların birinci olabilmek verdikleri mücadele ailelerine neşeli dakikalar yaşattı.

Babalar Günü nedeniyle Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nde "En çok köfte yiyen baba" yarışması düzenlendi. Köfteci Meşhur Mehmet Usta tarafından düzenlenen yarışmaya 20 baba katıldı. Yarışmanın başlamasıyla birlikte babalar ailelerinin desteği ile hızlı bir şekilde köfteleri yemeye başladı. 3 dakikalık yarışmada birinci olabilmek için zor anlar yaşayan babalara çocukları destek oldu. Köfteleri arka arkaya yiyen babalar köfteler sayılırken heyecanlı gözlerle bekledi.

28 KÖFTE YEDİ

Yarışma sonunda 3 dakika içinde 28 köfte yiyen 39 yaşındaki Fatih Yüce yarışmanın birincisi oldu. Yüce, yemek yemeyi çok sevdiğini ve evde de durmadan bir şeyler atıştırdığını söyledi. Birinciye tablet hediye edildi. Yarışmaya katılan diğer babalara da çeşitli hediyeler verildi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.