VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞÜPHELİ PAKET VATANDAŞLARI CANINDAN BEZDİRDİ

12 Haziran 2014

Bolu’da akşam saatlerinde yine hareketli dakikalar yaşandı. Cunhuriyet Caddesi’nde çeşmenin yanına bırakılan şüpheli paket trafiği ...

Bolu’da akşam saatlerinde yine hareketli dakikalar yaşandı. Cunhuriyet Caddesi’nde çeşmenin yanına bırakılan şüpheli paket trafiği kapattı vatandaşları canlarından bezdirdi. Paketten kadın donu çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet caddesi ile Hattat Emin Barın Caddesi’nin kesiştiği köşedeki çeşmenin yanına bırakılan valiz için yapılan bomba ihbarını değerlendiren Emniyet müdürlüğü ekipleri, şu dakikalarda her iki caddeyi de trafiğe keserek şüpheli valizi fünye ile patlama hazırlığı yaptı. Şüpheli paketin bulunduğu alan güvenlik kordonu ile çevrilirken, yakındaki bütün esnaf dükkanları ve evlerde bulunan insanlar dışarı çıkartılarak, olay yeri güvenliği alındı.

KADIN DONU ÇIKTI

Bomba imha uzmanının gelerek şüpheli pakette yaptığı incelemenin ardından fünyeyle patlatılan şüpheli paketten eski kadın kıyafetleri, kadın iç çamaşırı, çanta ve battaniye, poşet içinde kırtasiye malzemeleri çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.