VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALIN BU ADAMI...TRANSFERİN KRALI OLUR!

12 Haziran 2014

İstanbul Başakşehirspor (Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor) deneyimli oyuncusu Mustafa Sarp ile sözleşmesini karşılıklı olarak ...

İstanbul Başakşehirspor (Eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor) deneyimli oyuncusu Mustafa Sarp ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Boluspor’un da transfer listesinde bulunan deneyimli orta saha oyuncusunun bonservisinin elinde olması bu transferin gerçekleşme ihtimallerini arttırdı. Tecrübeli oyuncu 2009 yılında da Galatasaray’da forma giymişti.

Boluspor yeni sezon çalışmalarına teknik direktör transferi ile başladı. Salı günü kulübün resmi sitesinden Reha Erginer ile anlaştığını duyuran kırmızı beyazlı ekipte gözler oyuncu transferine çevrildi. Geçtiğimiz sezon orta sahada sıkıntı yaşayan Boluspor transferde öncelikli olarak bu mevkiye ağırlık vereceği konuşulanlar arasında. İsmi daha önce Boluspor ile anılan Mustafa Sarp transferinde önemli gelişme yaşandı. Deneyimle oyuncu kulübü İstanbul Başakşehirspor ile olan sözleşmesini feshet etmesi bu transferi tekrardan gündeme getirdi.

ÇOK SAYIDA TAKIMDA OYNADI

Mustafa Sarp en parlak dönemini 2007 yılında Bursaspor’da yaşadı. 2009 yılında Bursa’dan Galatasaray’a transfer olan Mustafa bir yıl oynadıktan sonra sırasıyla Samsunspor, Karabükspor, Mersin idmanyurdu, Elazığspor ve İstanbul Büyükşehirspor’da forma giydi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.