VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEPSİ SANAYİDE ESNAF...

11 Haziran 2014

Bolu polisi tam 7 aydan bu yana takip ettiği şebekeyi çökertti. Otomobillerin şase ve motorlarını ...

Bolu polisi tam 7 aydan bu yana takip ettiği şebekeyi çökertti. Otomobillerin şase ve motorlarını değiştirerek satan 8 kişi gözaltına alındı. Şahısların Bolu sanayisinde esnaf oldukları ve uzun süreden bu yana bu işi yaptıkları ortaya çıktı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin 7 ay süren takibi sonrasında yapılan operasyonda çaldıkları otomobillerin motor ve şaselerini başka araçlara takarak satan şebeke çökertildi. 5 ilde yapılan operasyon sonrasında Bolu’da 8 kişi gözaltına alındı.

 

27 ARAÇ TESPİT EDİLDİ

Bolu sanayisinde otomobillerin motor ve şaselerinin değiştirildiği ihbarını alan Bolu polisi 7 ay önce inceleme başlattı. İlk etapta 97 araç üzerinde yapılan inceleme sonrasında bu araçlardan 27 tanesinin motor ve şaselerinde değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Bolu’nun yanı sıra Afyonkarahisar, İzmir, Sinop, Giresun, Diyarbakır illerinde yapılan araştırmada şase ve motor değişikliği yapılan araçlar tespit edildi.

8 KİŞİYE ŞAFAK BASKINI

Salı sabahı Bolu polisi Bolu ve Gerede’de bir çok ev ve işyerine baskın düzenledi. Baskınlarda A.Y., İ.A., E.E., E.K., H.S., S.K., M.B., M.C. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların Bolu’daki sanayide esnaf oldukları ve uzun süreden bu yana otomobillerin motor ve şaselerini değiştirdikleri ortaya çıktı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 kişi için polis 10 klasör dosya hazırladı. Adliye girişinde yüzlerini kapatan şahıslardan bazıları gazetecilere tepki gösterdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.