VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MADEN OCAKLARINA AF YOK

10 Haziran 2014

Soma’daki maden faciasının ardından maden ocaklarına yapılan denetimler sıklaştırılırken, Mengen’in Gökçesu beldesinde bir maden ocağı ...

Soma’daki maden faciasının ardından maden ocaklarına yapılan denetimler sıklaştırılırken, Mengen’in Gökçesu beldesinde bir maden ocağı kapatıldı.

 Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybetmesinden sonra yurt genelindeki birçok maden ocağı denetim altına alındı. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın talimatı üzerine oluşturulan komisyon, il genelindeki maden ocaklarında inceleme yaparak rapor oluşturdu. İş güvenliği, işçi güvenliği ve sağlığı gibi konularda komisyon tarafından hazırlanan rapor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na gönderildi. Rapora göre, iş güvenliği yetersizliği olduğu öğrenilen Gökçesu beldesindeki özel maden ocağının kapatılmasına karar verildi. Kapatılan maden ocağının önümüzdeki hafta mühürlenmesi bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • Görsen Bayer
    10 Haziran 2014 • 11:00
    Helal olsun Vali'm Ahmet Zahteroğulları Ama mühürlemeden önce içine toprakla doldurma yapınki heranki bir doğa olayında çökme yapmasın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.