VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'HUZURSUZLUK İSTENİYOR'

10 Haziran 2014

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Diyarbakır’da Türk bayrağının indirilmesine tepki göstererek, “Bayrağımızın gönderinden indirilmesi, ...

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Diyarbakır’da Türk bayrağının indirilmesine tepki göstererek, “Bayrağımızın gönderinden indirilmesi, yerlere atılması bizim açımızdan kabul edilemez. Hesabı sorulmalıdır” dedi.

Diyarbakır'da bulunan 2. Hava Kuvvet Komutanlığı’na ait kışlaya giren bir eylemcinin direkte asılı Türk bayrağını indirmesine tepkiler sürüyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, kendileri için kutsal olan bazı değerlerin olduğunu söyleyerek, “Bizim için milli değerlerimizde bayrak, toprak ve asker kutsaldır. Ülke olarak zor süreçlerden başarıyla geçiyoruz. Bunlar birazcık sancılı olabilir. Sayın Başbakanımızın bu konulardaki gayretlerini ve ülkemizin dünyada durumu hepimiz biliyoruz. Bizler milliyetçilik dediğimiz zaman bu ülke sınırlarımızı koruyamayacak bir milliyetçiliğe karşıyız. Bizler milliyetçi dediğimiz zaman ülke sınırlarımızı her şekilde koruyacak, sınırlarımız içerisindeki tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak bir milliyetçilik düşüncesi içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

“OYUNA GELMEYELİM”

Bayrağa yapılan hain saldırının başka kutsal değerlerle Türk halkının karşısına çıkacağını söyleyen İka, “Türkiye, dünyada sayılı ekonomilerin arasında yer almış ve birçok büyük devletinde nemalandığı alanlarda söz sahibi olmaya başlamıştır. Bu tabii ki dünyadaki belli dengeleri huzursuz edecektir. Bu huzursuzluk bizim ülkemiz içerisinde de huzursuzluk yaratılarak, giderilmeye çalışılacaktır. Bu oyunlara gelmememiz lazım. Bunun hesabını Türk milleti er yada geç hesabını sormuştur ve soracaktır. Ancak provokasyonlara gelmeden, yanlış işlemlere girmeden, sağduyulu, iyi düşünerek hareket etmek, bu problemlerin üstesinden gelmekte bize yardımcı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.