VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENCECİK KIZIN KATİL ZANLISI TEDAVİDE!!!

10 Haziran 2014

Geçtiğimiz hafta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Resim Bölümü 3. Sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu’nu ...

Geçtiğimiz hafta Abant İzzet Baysal Üniversitesi Resim Bölümü 3. Sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu’nu Borazanlar Mahallesi'nde bulunan eski cezaevi binasının önünde bıçakla öldürerek cezaevine gönderilen 38 yaşındaki Ayşe Kalkan’ın cezaevinde bir gün bile kalmadan İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildiği ortaya çıktı. Kamuoyundan sır gibi saklanan haber aileyi derinden yaraladı.

Saklanan acı gerçeği Bolu Olay Gazetesi Muhabiri Kasım Şahin özel haberiyle ortaya çıkardı. Sadece Bolu’da değil Türkiye gündemine oturan Bigem Çubukcuoğlu cinayetinde katil zanlısı Ayşe Kalkan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ancak ortaya çıkan gerçek herkesi şaşkına çevirdi. 21 yaşındaki gencecik kızı kendisinden güzel olduğunu söyleyerek öldüren katil zanlısı Ayşe Kalkan’ın ailesinin talebi üzerine tedavi için İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Hem de cezaevinde bir gece bile kalmadan... Katil zanlısı Ayşe Kalkan tedavisinin ardından burada Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderilecek.

DOĞUM GÜNÜNDE MEZARI BAŞINDA OLACAK

Bigem’in arkadaşları Facebook sayfasından bir sayfa açarak 12 Haziran doğum günü nedeniyle mezarı başında toplanma çağrısı yaptılar.  Bigem’in arkadaşları Perşembe günü saat 13.00’da Paşaköy mezarlığındaki mezarı başında toplanıp onun için dua edecekler.

1 yorum yapılmış
  • haber
    9 Haziran 2014 • 11:00
    Asıl sizin haberiniz aileyi yaralar.Akıl ve Ruh sağlığının yerinde olup-olmadığı, ceza ehliyeti haiz olup-olmadığı yönünde rapor alınması gerekmez mi? Salıverilmiş gibi yazılmış ama bu doğru değil. Hassasiyetiniz güzel bir şey ama doğrusu böyle. Kimse kızımızın katil zanlısını salıvermiş değil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.