VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA ERGİNER BOLUSPOR'DA

8 Haziran 2014

Boluspor’da Yılmaz Özen döneminin kapanmasının ardından Cihat Arslan’la anlaşma masasından kalkan Boluspor yönetimi beklenmedik bir ...

Boluspor’da Yılmaz Özen döneminin kapanmasının ardından Cihat Arslan’la anlaşma masasından kalkan Boluspor yönetimi beklenmedik bir şekilde Reha Erginer’le anlaşaya vardı. Elimizdeki değerin kıymetini bilemedik ve takım Yılmaz Özen’den çok da büyük tecrübesi olmayan Reha Erginer’e teslim edildi.

Boluspor yönetimi uzun zamandan sonra teknik direktör arayışlarına noktayı koydu. Mustafa Reşit Akçay, Yücel İldiz, Metin Diyadin, Cihat Arslan derken geçen sezon Manisaspor’u çalıştıran ve play-off oynatan Reha Erginer’i takımın başına getirdi. Geçtiğimiz sezon Manisaspor’da görev yapan Reha Erginer takıma play-off oynatmıştı.  

4 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    8 Haziran 2014 • 11:00
    adam manisada hocalık yapmış.siz nesini beğenmiyorsunuz.zaten bolunun bu senede şampiyonluk şansı sıfır?fatma şahinli antep belediye ankaraspor siyaset endeksli yeni düşmeninde avantajıyla kayseri antalya ve elazığki elazığ süper ligdende 1 takım süperde olsun hikayesine ya şanlı urfa yada elazığ kuvvetle muhtemel elazığ çıkacak yani ne ksk ne adana ne demirspor ne bolu ne buca hiçbirisine busenede geçit yok.
  • Bekir Demir
    8 Haziran 2014 • 11:00
    tabi medyanında kuyruğu sıkıştı anladınız bu sene bolusporun başaralı olacağını hemen ter köşeye yatırın halkı lan bir kerede destek çıkın arkasında durun taraflı davranmayın kendinizden soğutuyosunuz.
  • Mustafa Dündar
    8 Haziran 2014 • 11:00
    gelirgelmez adamı eleştirmeyelim, Vestel desteğini çekince ekonomik sıkıntıya düşüp futbolcuların parasını ödeyemedikleri geçen yıl Manisapor playoff Finali oynadı bunuda yazsaydınız.
  • Aykut Burak
    8 Haziran 2014 • 11:00
    Boluspor'um içşn hayırlusı olsun. Boluspır un işi bu sene zor. Hem maddi yonden hem de diğer takımların guclu olmasından,Birde işşn içine futbol bilgisi ni koyunca dahada zor.Baskan ve ekibine basarılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.