VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

4 YAYLADA 260 EV...

6 Haziran 2014

Çalışmalarına 30 Mayıs günü başlanılan yayla ve yaylaklardaki evlerin tespitine yönelik çalışmada; At Yaylası'nda bulunan ...

Çalışmalarına 30 Mayıs günü başlanılan yayla ve yaylaklardaki evlerin tespitine yönelik çalışmada; At Yaylası'nda bulunan birçok yaylada tespit çalışmalarının sonuna gelindi.

TARGEL Personelleri Veteriner Hekim Adem Turan, Mustafa Çelen, Ziraat Mühendisleri Cihan Taşçı, Aykut Oran'dan oluşan 2 ekip tarafından Paşaköy Mahallesi'nin ve Çivril Mahallesi'nin yaylasındaki tespitler bitirildi.

Kılıçaraslan Mahallesi'nin yaylasında yapılan tespitler bitme noktasına geldi. Toplamda yapılan tespitlerde 260'a yakın yayla evi tespit edildi.İnşaat halindeki evlerin durdurulması konusunda mal sahibine bilgi verilerek, Bolu Valiliği tarafından çıkarılacak yönergenin beklenilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    5 Haziran 2014 • 11:00
    Bu evlerin yıkımına çok sevindim en başından yapılmaması lazımdı.Güzelim ormanların içini betonarme binalarla doldurdular,güzelim yaylalar site gibi oldu her yer betonarme.Sözde hayvancılık yapıyorlar ama çoğu ev malum nedenlerle kullanılıyor.Çoğunun ahırı bile yok.Hayvancılık yapacak olanda ahşaptan yapacak evini.
  • Adil Başaran
    8 Haziran 2014 • 11:00
    Yayla evlerin ha diyine yıkılacağı yönünce yapılan haberler asılsızdır. Sayın valimizi bu konuda desteklemekteyiz. Yönergeye göre yıkıma karar verilecek. 260 ev toplam ev adedir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.