VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESMER VE UZUN SAÇLI KIZLARA SALDIRMIŞ

5 Haziran 2014

Bigem Çubukçuoğlu cinayetinin detayları ortaya çıkarken, katil Ayşe Kalkan’ın cinayet anından hemen önce başka bir ...

Bigem Çubukçuoğlu cinayetinin detayları ortaya çıkarken, katil Ayşe Kalkan’ın cinayet anından hemen önce başka bir kıza fiziki olarak saldırdığı ortaya çıktı.  O kızın kaçması sonrasında önüne çıkan Bigem’e ekmek bıçağı ile saldıran Ayşe Kalkan’ın uzun saçlı ve esmer kadınlardan nefret ettiği ifade edildi.

Bolu’da herkesin kanını donduran Bigem Çubukçuoğlu cinayetinde tüyler ürperten detaylar ortaya çıkıyor. Bolu defterdarlığında çalışan Ayşe Kalkan, işyerinde ve sokakta gördüğü esmer ve uzun saçlı kadınlara karşı zaafı olduğu ve sürekli olarak saldırdığı ifade edildi.

CİNAYETTEN HEMEN ÖNCE DE SALDIRMIŞ

Cinayetten hemen önce yolda gördüğü bir genç kızın göğsüne vurarak darp etmeye çalışan Ayşe Kalkan, kızın kaçması sonrasında bağırarak yürümeye başladı. Önüne çıkan Bigem Çubukçuoğlu’na bağırmaya devam eden katil Ayşe Kalkan, “Yeter artık” sözleriyle üniversite öğrencisini boğazından bıçakladı.

CİNAYETTEN ÖNCE SALDIRDIĞI GENÇ KIZ KAÇTI

Ayşe Kalkan'ın, Bigem Çubukçuoğlu'nu öldürmeden önce aynı yerde genç bir kızın göğsüne vurduğu, daha sonra çantasından bıçağı çıkarmaya çalıştığı sırada genç kızın kaçtığı, sonrasında aynı yerden geçen Bigem Çubukçuoğlu'na "Çıldırttınız beni" diye bağırarak bıçakla saldırdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.