VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞ!

5 Haziran 2014

Dün gece Bigem Çubukcuoğlu’nu öldüren 38 yaşındaki Ayşe Kalkan isimli kadının geçen yılda caddede bir kadına ...

Dün gece Bigem Çubukcuoğlu’nu öldüren 38 yaşındaki Ayşe Kalkan isimli kadının geçen yılda caddede bir kadına saldırdığı ortaya çıktı. Ganime Ö. İsimli kadını saçlarından tutarak yerde sürükleyen Ayşe Kalkan’ın polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.  Katil zanlısının Bolu Defterdarlığı’nda çalıştığı ve eşinden boşanmak üzere olduğu ifade edildi.  

Bolu’yu yasa boğan Bigem Çubukçuoğlu cinayetinde katil zanlısı Ayşe Kalkan'ın 7 Eylül 2013 tarihinde İzzet Baysal Caddesi’nde Ganime Ö. İsimli kadına saldırarak yerde sürüklediği ortaya çıktı. Kadından özür dileyen Ayşe Kalkan, “Bir daha yapmayacağım. Beni affet” demişti. Özellikle kadınlara saldıran Ayşe Kalkan psikolojik sorunları olduğunu iddia ederek saldırdığı kadınlardan özür diliyor.

BOLU DEFTERDARLIĞI’NDA ÇALIŞIYORMUŞ

Cinayetten 5 saat sonra Paşaköy Mahallesi’nde kaldırımda otururken yakalanan Ayşe Kalkan’ın soğukkanlı tavırlarıyla ifadesini verdiği belirtildi. Ayşe Kalkan’ın 6 ay önce Bolu Defterdarlığı’ndan göreve başladığı ve Düzce’de yaşayan eşinden boşanmak üzere olduğu ifade edildi.

TELEFONLA ÇALIŞANLARI ARAMIŞ

Ayşe Kalkan’ın cinayeti işlemeden önce, deftardarlıkta çalışan kadınları aradığı ve “Siz benden güzelsiniz” diyerek küfürler ettiği ortaya çıktı. Polis bazı çalışanların ifadesini aldı.  

4 yorum yapılmış
  • yurttas kane
    4 Haziran 2014 • 11:00
    tam da tahmin ettiğim gibi bir histeri cinayeti. kocası tarafından kendisinden genç bir biriyle aldatılan bu kadın nefretini ve öfkesini karşısına çıkan ilk genç kadına yönlendirmiş. en ağır şekilde cezalandırılmalı.
  • ayse aksu
    4 Haziran 2014 • 11:00
    manyakoğlu manyak ruh hastası şizofreni.. gencecik kızın hayatının içine ettin. Allah belanı versin
  • mustafa kaya
    4 Haziran 2014 • 11:00
    Bu kadın benim defterdarlıkta işimi halletmişti ne garip birisi demiştim kendi kendime şaşırmadım fotoğrafta onu görünce. İnş. kodeste seni rahat bırakmazlar
  • melungeon
    4 Haziran 2014 • 11:00
    manyak sapuk..sutun.ve taş gibisin.gencecik kızdan ne istedin.birde memursun issiz.asgari ücretli olsan neyse..maaşında iyi.delilik neyine.bu kadar kin ve nefret öfke niye şimdi ne olacak memurluk gitti.güzelliğin gençliğin gitti deydimi.inşallah icerde akıllanırsın pişman olursun.ama geç olur.olan gencecik kıza oldu..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.