VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ZEKA ÖZÜRLÜ BİR AÇIKLAMA"

4 Haziran 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın mecliste Gölcük Tabiat Parkı için ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın mecliste Gölcük Tabiat Parkı için verdiği önergeye ilişkin zehir zemberek açıklamalarda bulunarak, “Zeka özürlü bir açıklama. Tanju Özcan Bolu’ya ihanet içinde. Gölcük Bolu Belediyesi’ne verildiği rahatsızlık duyan zihniyet. Bunların Bolu sevdası bu kadar” dedi. 

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın geçtiğimiz günlerde Gölcük Tabiat Parkı’nın Bolu Belediyesi’ne verilmesi hakkında TBMM’de yaptığı konuşma, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı çileden çıkardı. Makamında basın toplantısı düzenleyen Başkan Yılmaz, CHP’li vekile ateş püskürdü. Bazı medya kuruluşlarını ve CHP’li Tanju Özcan’ı hedef alan Yılmaz, “Bolu’da bulunan bir Milli Park alanının Bolu Belediyesi’ne verilmesinden duydukları rahatsızlığı anlamam için Bolulu olmamam gerekir. Bolu’ya yerleşmiş ve Bolu’dan beslenen basının yaygara koparmasını algılayamıyorum. Onların niyeti Bolu’da huzursuzluk çıkartmaktır. Sülük gibi Bolu’yu emmeye çalışmaktır. Bolu’dan seçilmiş bir milletvekilinin Gölcük’ün Bolu Belediyesi’ne verilmesinden rahatsızlık duyması, son günlerde olduğu gibi ‘Yoksa kendisi Yalova milletvekili mi?’ sorusunu aklıma getiriyor. Ama Yalova’daki bir milletvekilinin de Gölcük’ün belediyeye verilmesini doğal karşılar gibi geliyor. Tanju Özcan ihanet içindedir. Gölcük Bolu Belediyesi’ne verildiği rahatsızlık duyan zihniyet. Bunların Bolu sevdası bu kadar” diye konuştu.

“ZEKA ÖZÜRLÜ BİR AÇIKLAMA”

 Gölcük Tabiat Parkı’nın 38 hektar olan alanının 150 hektara kadar genişletilmesi sonrası Tanju Özcan’ın, “Protokol yapıldı mı?” ve “kira artışı yapılmış mıdır?” gibi sorularına da sert tepki gösteren Yılmaz, “Bizim vekilimiz Bolu Belediyesi ile beni bağdaştırıyor. Ben burada hizmetkarım. Bolu Belediyesi Boluluların Belediyesidir. Belediye demek Bolu demektir. Vekil belediyeyi Alaaddin Yılmaz olarak algılıyorsa, Tanju Özcan'ın meclise taşıdığı bu okuduğum belge Bolu'ya bir ihanet belgesidir. Bu yazıları okurken titriyor ve iğreniyorum. Zeka özürlü bir açıklamadır” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.