VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜRPRİZ İSİM

3 Haziran 2014

Ömer Sayın’ın istifasıyla boşalan Ak Parti İl Başkanlığı görevi için kulislerde hareketlilik sürüyor. Geredeli Yüksel ...

Ömer Sayın’ın istifasıyla boşalan Ak Parti İl Başkanlığı görevi için kulislerde hareketlilik sürüyor. Geredeli Yüksel Coşkunyürek’in ardından Geredeli eski Belediye Başkanı Ömer Baygın’da AK Parti İl Başkanlığı için aday gösterildi.

Ömer Sayın’ın yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü Ak Parti Bolu İl Başkanlığı görevinden beraberindeki 40 kişilik yönetim kadrosuyla birlikte istifası sonrasında koltuğa kimin oturacağı merak edilirken, kulislerde Bolu eski milletvekilleri Mehmet Güner ve Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclisi eski Başkanı Mücahit Kutlu ve Abdullah Uzun’un isimleri geçiyor. Son olarak bu listeye bir isim daha eklendi.  Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın.

MEHMET GÜNER BİR ADIM ÖNDE

Gündemdeki bu isimler şu ana dek sessizliklerini korurken, yerel basında yayınlanan haberlerde, bu görev için şimdilik Mehmet Güner’in ismi ön plana çıktı.

www.boluekspres.com

3 yorum yapılmış
  • melungeon
    2 Haziran 2014 • 11:00
    mehmet güneri yaparlar.eşi.emine erdoğanın arkadaşı....günerin düğününe boluya gelmişti....fazla kendine yatırım yapınca acık vermesin diye gecen dönemlerde aday göstermemiş.ve teşkilata almamıştı bakalım bu sefer alacakmı...
  • süleyman
    2 Haziran 2014 • 11:00
    Bence Mücahit kutlu bu işi layıkıyla yapa,ve de çok yakışır,
  • mahmut
    4 Haziran 2014 • 11:00
    Mehmet Güner İl Başkanlığına en layık kişi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.