VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİHAT HOCA İMZALADI

3 Haziran 2014

Boluspor’a geleceği konuşulan ancak son anda bütçe konusunda anlaşılamayan Cihat Arslan Şanlıurfaspor’la sözleşme imzaladı. Doğu ...

Boluspor’a geleceği konuşulan ancak son anda bütçe konusunda anlaşılamayan Cihat Arslan Şanlıurfaspor’la sözleşme imzaladı.

Doğu ekibine imza atan Cihat Arslan’ın iki yıl boyunca 2 milyon TL gibi bir rakam alacağı konuşuluyor. Gelen bilgiye göre, başarılı ve genç teknik adam Cihat Arslan’ın kırmızı-beyazlı ekibimiz gibi yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Şanlıurfaspor ile önceki gün masaya oturduğu ve anlaşma sağladığı öğrenildi. Güneydoğu ekibi adeta deneyimli teknik adama servet verirken Cihat Arslan ile iki yıllık bir anlaşma yapan Şanlıurfaspor’un verdiği ücret dudak uçuruyor. Cihat Arslan 2 milyon gibi bir rakımı alacağı belirtildi.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    2 Haziran 2014 • 11:00
    inşallah ordanda parasını tam alamaz..sanki urfayı süper yapacak..is.b.şehir gibi her takım paralı değil b.şehiri para cıkardı...iyi oyuncu alamazsan para prim veremezsen bu iş olamz..
  • objektif
    2 Haziran 2014 • 11:00
    Objektif olalım 2 milyon tl vermiş adamlar gidecek tabi boluspor babasının takımı değil sonuçta. Unutalım onu seneye mütevazi bütçeyle akıllı transferler yapalım ve çıkalım artık şu süper denen lige
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.