VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞİKAYET YAĞIYOR

2 Haziran 2014

Yukarı Çarşı’da kuyumculuk yaparken piyasaya 4-5 milyon lira kadar borçlanarak ortadan kaybolduğu iddia edilen kuyumcu ...

Yukarı Çarşı’da kuyumculuk yaparken piyasaya 4-5 milyon lira kadar borçlanarak ortadan kaybolduğu iddia edilen kuyumcu Mustafa G. için polis merkezlerine şikayetler yağmaya devam ediyor.

Yukarı Çarşı’da piyasadan topladığı altın ve paralarla ortadan kaybolduğu iddia edilen kuyumcu için şikayet yağıyor. Bir haftadan bu yana dükkanını açmayan ve Bolu’dan eşi ile birlikte ayrıldığı öğrenilen Mustafa G.’nin piyasaya yaklaşık 4-5 milyon lira civarında bir borç bırakarak ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Mustafa G. hakkında geçen hafta 5 mağdur polis şubelerine başvuruda bulunarak şikayetçi olurken, 3 kuyumcu mağduru daha şikayette bulundu.

ALTINLARI DÜĞÜNDE ALMAK İÇİN BIRAKMIŞ

Büyükcami mahallesinde K.E oğlunun düğününde takacağı 8 bin TL değerindeki altınları düğüne yakın almak üzere kuyumcuda bıraktığını, Kuyumcu Mustafa G’nin dükkânı kapatarak gitmiş olduğunu öğrendikten sonra şahıstan şikayetçi olduğunu belirtti.

3 BİN EURO

Aynı şekilde H.P. isimli şahısta sözkonusu kuyumcuda altın bozdurduğunu, kuyumcu Mustafa G.’nin parasını sonra vereceğini söylemesi üzerine gittiğini belirterek, 3 bin 614 Euro alacağı olduğunu ifade etti.

PARA VERDİM ALAMADIM

S.Y ise, olay günü kuyumcu dükkânı işleten Şüpheli M.G’ye 1700 TL para verdiğini ve parayı almaya gittiğinde, şüpheliye ait işyerinin kapalı olduğu ve yaptığı araştırmada Şüphelinin 5 gündür işyerini açmadığını tespit ettiğini, Mustafa G.’den şikayetçi olduğunu belirtti.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.