VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU ZİHNİYETTEN NE FAYDA GELİR"

2 Haziran 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Mletvekili Tanju Özcan’a sert tepki gösterdi. Yılmaz, “Bu ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Mletvekili Tanju Özcan’a sert tepki gösterdi. Yılmaz, “Bu güne kadar Bolu’nun menfaatine gram bir fikir üretemeyen Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın sanayi çarşısı ile ilgili sıradan sokaktan geçen adam misali verdiği cevabı kınıyorum” dedi.

Basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Belediye Meclis Üyesi Burak Balaban, ilimizde görev yapan basın mensupları ve köşe yazarları katıldı.

ÖZCAN’IN VERDİĞİ CEVABA KIZDI

Toplantıda Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nde üretilecek modern işyerlerinde ticari faaliyetlerini yürütmelerinin sağlanması amacıyla Bolu Belediyesi tarafından bir proje üretildiğini belirten Başkan Yılmaz: "Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a resmi yazıyla müracaat ettik. Özetle konu ile ilgili üretilen daha iyi bir proje varsa, bu proje sanayi esnafı tarafından da kabul görecek bir proje ise belediyeye iletilmesini istedik. Bunun karşılığında sayın vekilimiz bize cevap yazmışlar, cevap ise aynen şöyle:

“Mevcut sanayi çarşısının taşınmasında esnafın ve Bolu halkının bir menfaati bulunmamaktadır. Proje ihale aşamasına gelmeden bana göre taşınma fikrinden vazgeçilmelidir. Düzce ve Sakarya’da sanayi çarşısının merkezde olduğu unutulmamalıdır.

Sanayi sitemizde taşkın ve kaçak yapılaşmanın yaygın olduğu, temizlik ile ilgili problemler bulunduğu gözlemlenmektedir. Hazırlanacak tek tip proje ile sanayi dükkanları güçlendirilmeli, güzelleştirilmeli eklentiler tek tip hale getirilmeli, belediye tarafından temizlik yeniden ele alınmalı, atıl durumdaki çöp hurdalar toplanmalı, sanayi çarşısı güvenliği sağlanmalıdır.

Taşınma projesinden vazgeçilir ise, yeni sanayi çarşısı planlanan taşınmaz, konut alanına çevrilerek değerlendirilebilir. Gereğini bilgilerinize rica ederim”.

“BÖYLE BİR SİYASİ PARTİNİN BOLU’YA VE ÜLKEYE FAYDASI OLMAZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Bolu Belediyesi’ne yazdığı resmi yazıyı aynen okuduktan sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz: “Biz kendisinden fikir ve öneri istemedik. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sanayi ile ilgili uygulanabilir bir projesi var mı? Yok mu? Bunu sorduk. Bu yazıdan şunu görüyoruz; Ey Bolu halkı bu güne kadar Bolu’nun menfaatine gram bir fikir üretemeyen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilinin sanayi çarşısı ile ilgili sıradan sokaktan geçen adam misali verdiği bu cevabı kınıyorum. Bolu’ya sahip çıkmasını istiyorum. Bolu’nun problemleri ile ilgilenmesini istiyorum. Hiç ilgisi olmayan adam misali yuvarlak cevaplar vermek bir milletvekiline yakışmaz. Madem hiçbir öneri ve fikriniz yoktu da niçin Alaaddin Yılmaz’a çamur attınız. Bir ana muhalefet partisinin Bolu’yla ilgili hiçbir fikrinin olmaması, üstelikte belediye seçimlerine fikirsiz olarak gitmesini algılamam mümkün değil. Böyle bir siyasi yapının Bolu’ya ve ülkeye faydası olmaz. Bunu Bolu halkı iyi bilmeli” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Akif Yaman
    2 Haziran 2014 • 11:00
    işin planı yapılmış arsalar kapatılmış kalkmış soruyor başkan başka planı olan varmı.Samimiyetsiz.Şov yağıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.