VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN'DAN İMALI VEDA...

1 Haziran 2014

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Danışma Meclisi toplantısında yönetim kurulu ile birlikte ...

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Danışma Meclisi toplantısında yönetim kurulu ile birlikte Pazartesi günü istifa edeceğini belirterek içini döktü. Sayın, “Bırakmak için hiçbir neden yok, ya da birçok nedeni var. Ama bugün hiçbir tanesini söyleme zamanı değil. Her şeyin bir zamanı var. Her şeyi zamanında ve tadında bırakmak lazım” dedi.

 Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Ak Parti İl Danışma Meclisi’nde söz alan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın,  “Bu çok yakın arkadaşlarımla ve genel merkezle paylaştığım kararın bir tahakkukudur. İl başkanlığı görevimde son gün. Yarın il yönetimindeki arkadaşlarla beraber istifalarımızı vereceğiz. Bırakmak için hiçbir neden yok, ya da birçok nedeni var. Şimdi bunların hiçbir tanesini söyleme zamanı değil. Her şeyin bir zamanı var. Her şeyi zamanında ve tadında bırakmak lazım. Zamanında bir meyveyi ağaçtan toplamazsanız çürür ve yok olur. Her şeyin zamanını bilmek gerekli ve şimdi gitme vakti. Hepiniz hakkınızı helal edin” diye konuştu.

“HIRSINIZIN KURBANI OLMAYIN”

AK Parti Gençlik Kolları tarafından asılan “Bir babamız da sen oldun” pankartı Ömer Sayın’ı duygulandırdı. Belediye Başkanları’na da tavsiyelerde bulunan Ömer Sayın, “Zamanında devletin her çaldığımız kapısından kovularak bu günlere geldik. Benim belediye başkanlığı yaptığım dönemde şartlar çok zordu. Ama sizleri ak merdivenlerden çıkarken daire başkanı, genel müdür yukarıda kapıda karşılıyor. Bunların kıymetini bilin. Aziz milletimiz bugüne kadar bu partiye çok emek verdi. Öfkenizin, hırsınızın, ihtiraslarınızın ve hatta sevginizin kölesi ne olur yapmayın. Aksi halde sizlere bunun vebali çok ağır olur" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.