VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSİ YAKTILAR

1 Haziran 2014

Gezi Parkı eylemlerinde sokağa çıkan militanlar dehşet saçtı. Eyüp Güzeltepe'de bir polis eylemciler tarafından molotofla ...

Gezi Parkı eylemlerinde sokağa çıkan militanlar dehşet saçtı. Eyüp Güzeltepe'de bir polis eylemciler tarafından molotofla yakıldı, aynı yerde bir polis de silahla kolundan vurularak yaralandı.

Saldırganların yasadışı sol örgüt üyesi oldukları belirtilirken, yakalanmaları için çalışma başlatıldı. Beyoğlu'nda da gösterilere müdahale eden bir polisin kolu kırıldı. 3 polis de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"1 POLİS KURŞUN 1 POLİS MOLOTOFLA YARALANDI"

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da, kentteki izinsiz gösterilerde bazı arkadaşlarının yaralandığını belirterek, "Birisi kurşunla yaralandı, bir emniyet müdür yardımcısı arkadaşımız molotofkokteyli ile yaralandı" dedi. Gözaltına alınanlara ilişkin soru üzerine ise Altınok, şu anda tam sayının belli olmadığını ancak yaklaşık 120 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

1 yorum yapılmış
  • ergül çelikel
    5 Haziran 2014 • 11:00
    gezicilere terörü yazabilecek bir namuslu, şerefli, onurlu, haysiyetli vatan evladı çıkmayacak mı güzelim yurdumda. yazık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.